Monday, December 31, 2007

Sehatttiii Berddaannsaa...

Tajuk posting ni kena pronounce ala2 Linda Onn & Fahrin Ahmad tau... hehehehe.. aku takleh tahan ler dengar dorang dua tu sebut nih... so last Saturday dah Finale, and dah tau pun sapa yang menang... tak kisah ler kalu orang kata memang dah dirancang ker apa, biasa ler kan.. dulu Mila AF5 pun orang kata dirancang gak, kalu boleh sumer yang menang tu dirancang ler.... hehehehe.... dah nama pun program realiti, memang dah camtu ler konsep dia.. nak2 lak 100% thru sms.. nak kata apa lagi, yer dok?

so juara dia seperti yang dijangka, Vee-Shidi... cash memang terus bagi kat badan kebajikan ler as sumbangan, tapi yang hadiah dorang dapat sendiri tu aku tak tahan.. patut ler pasangan2 yang terkuar awal tu selalu salahkan itu ini yang sebabkan dorang out, rupanya geram sebab takde chance nak dapat BMW Mini One 1.4... perghh... yang package cuti tu satu hal ler, yang keta nih aku tak tahan... telan air liur ler yang lagi 7 pasangan... hehehehe... dah tertulis rezeki dorang tahun nih kan... walaupun dah makin berumur tapi alhamdulillah, banyak yang masuk.... dapat Mini tuh... keta ni memang cute.. memang smart... dorang dapat... huk huk... nak menari gak ler camnih ... hahahahahahaha

.

0 Buzz In !: