Tuesday, August 19, 2008

Erne's 3-series celebration...

HAPPY BIRTHDAY to you, Erne!!

Ni pun back-dated nyer citer... 2hb Aug lepas, abis wedding Enon aku balik umah... Ari yang sama gak tu wedding member aku, Erne... member dari darjah 1 sampai ler skang.... Husband dia dah msg kitaorang sumer ajak join together bday dinner kat Tony Roma's Pavillion... ok ler, sempat ler nak siap2... sampai sana, yang ada Erne & Hubby + Nurul & Najmi... yang lain tak nampak bayang lagi.... aku ingat aku dah lambat nih... after a while, sorang2 menjelma... kira malam tu cukup korum gak ler... so all of us makan2, minum2, borak2 & of course nyanyi lagu Birthday together ler...agak meriah... sajer aku nak post gambar2 kitaorang malam tuh sebab susah nak dapat gambar lengkap camnih... heheh.. ni ler kengkawan aku dari zaman sekolah... ada few lah yang kawan pada kawan tapi boleh ngam... kitaorang lepak sana sampai ler staff kat TR tu tutup lampu separuh kedai tuh... kira dah bagi hint dorang nak tutup restoran ler.. hahahaha...
Najmi, Nurul & Erne...

Linda, Hada, Yanti, CT & Wan

Half of us... Atan, Ash, Yanti, Anne, Linda & Hada...

Other half of us... Hada, Naufal, CT, Wan, Najmi, Zaidi, Nurul, Erne, Kuna, Bahrin & Atan

ALL of us!!

All girls... erkk.. still girl ka? hehehe

Honestly, aku harap sangat our friendship ni will last forever n ever... lagi pun masing2 dah lama kenal... dari bujang sampai ler yang dah kawin & ada anak...

Luv u guys!!
.

Monday, August 18, 2008

Citer wedding Enon gik...

Pelamin Enon ni siap ada bubbles kuar tu kat kiri kanan... hehehe

Aalllllooooooo... sori erk.. aku tau lama giler gap updating skang tapi tu lah... takleh nak wat apa ler... kena redha jer laa.... back to d topic, akhirnyer ari Sabtu lepas aku berjaya dapatkan gambar2 wedding Enon dari kamera Nenie.... tu pun tak dapat jumpa empunya diri, jumpa ngan kamera jerk.. hehehe... kira self service ler... amik sendiri jer....

Aku malas nak citer panjang... layan ler beberapa gambar yang aku post nih... masa ari akad nikah ngan ari sanding.... kalu rasa nak tgk lagi banyak, jom kita ramai2 gi minum2 sambil bawak thumb drive memasing k... korang rasa nak feel lagi tgk gegambar nih, KLIK ler kat gambar tuh... besar ler nanti jadi nyer.. hehehe...

Kesimpulan yang aku wat untuk wedding Enon nih, aku penat... hahaha... sama penat ngan pengantin nih... 3 hari aku berkampung kat Kg. Melayu tuh, macam ler umah aku jauh benar... nak wat camner kan, permintaan pengantin suh tido umah dia dari Khamis tuh... geng ler ngan Apeng yang datang dari Pangkor semata2 nak attend majlis gilang gemilang nih...

Bagi pihak keluarga pengantin pompuan aka Enon, nak ucap tima kasih ler kat yang datang majlis tuh awal bulan lepas... yang tak datang tuh, tgk gambar jer yerk....

Aku mmg tau gambar camni mesti ada nyer lah kalu melibatkan Azlina nih.. hehehe.. mmg pantang tgk kamera...

Sempat gak posing dak Mala nih ngan pengapit, Zarina... straight datang dari tempat keja tuh...

Ni ler gambar yg paling 'berharga' malam tuh... bukan senang nak tgk Nenie macam nih... manis kan?

Kitaorang memang boleh bergambar dimana2 jerk, walaupun tanpa pengantin dalam frame... hehehe... sori Enon, u bz sangat masa nih...

Proses sarung cincin... dah jadi isteri orang kawan aku nih... Dapat hubby orang 'oversea' lagik.... hehehe

Yeaahh... ni ler isteri gua!! Jauh gua datang nih... hehehehe

Mala & Cheq... jadi 'orang bujang' jap malam akad nikah tuh... suami memasing di rumah ok...

Ni ler rupa bila 2 orang kawan dah bertahun tak jumpa....

Aku tetap nak join amik gambar walaupun belum bersiap lagi... *peace*

Gambar ngan pengapit pompuan, Zarina yang all d way datang dari Kuantan...

Pengantin baru nak kuar umah gi dewan...

"We're ready to bersanding!"

Nasib baik ada anak buah nak tolong pegangkan baju... kalu tak gerenti sapu bersih jalan tuh...

Kitaorang lagi!

Cheq ngan puteri sulung dia, Husna... sangat mesra kamera ler dalam gambar nih...

Makan dulu.. lapar dah perut nih...

G-Han ngan suami datang gak memeriahkan suasana... malam akad nikah datang bujang gak... hehehe

Borak-borak memang tak abis...

Wana, Wan, Mala, Apeng, Cheq & Hanna

Pengantin atas pelamin ngan pengapit masing2...

Kitaorang memang sentiasa ceria bila nampak kamera... hehehe

Anor, Hele, Wana & Apeng

Banyak citer nih!!

Smile for d camera!!

Ni lagi gaya 2 orang kawan yang dah bertahun gak tak jumpa...

Gaya pengantin yang 'jaki' jer tgk kitaorang kat bawah pentas nih bergambar sakan... hahaha

Potong kek tuh, jangan tak potong.. lapar nih!!

Yang ni memang gambar wajib kat setiap wedding... Mala ntah gi mana masa nih...
kena cut & paste ler gambar dia nak letak dalam nih... hehehe

Overall, majlis memang berjalan lancar ler walaupun ayah Enon takleh nak hadirkan diri masa malam akad & sanding sebab masalah kesihatan, tapi jangan risau... Teknologi skang kan canggih, ayah Enon tgk Live Telecast guna 3G untuk both majlis... ok lah kan.. kita hanya merancang, Tuhan yang menentukan... Kita sama2 doakan kesihatan ayah Enon bertambah baik ngan kehadiran menantu baru nih... d only menantu lelaki dalam family Enon nih...
.

Tuesday, August 05, 2008

Selamat Pengantin Baru Enon & Azlani...

Salamsss..... mintak maap sangat2.. aku sangat lah sibuk ujung minggu lepas... abis ngan wedding Enon, aku gi setel hal lain plak.. hari Ahad sesudah subuh aku dah start keja sampai ler malam.. hasil nyer? Hari Isnin aku flat giler... hehehe.... aku upload gambar dulu.. nanti2 aku tulis apa jadi sepanjang minggu wedding dak Enon kay... banyak citer dia, suka duka semua ada...

** giler lama nak upload satu2 gambar.. aku letak mana yang sempat dulu kay... nnt aku cari masa n letak lagi gambar lain2.... sabar yer....**

Mala ngan Azlina dalam bilik pengantin...


Ni ler gambar betul2 lepas pengantin siap make up...


Antara yang datang masa akad nikah Enon kita tuh... Mala dah balik ler plak..


Ni ler dia pasangan pengantin untuk minggu lepas... Puan Enon & Encik Azlani...


Nenie, Apeng + Husna, Cheq, Azlina, Kak Syima, Mala & Hele...


Nenie, Hele, Wana & Apeng...


Sesi bergambar beramai2... baru perasan, camner lak Mala boleh tertinggal nih?? Mana dia pegi time nih??


Ni ler dia rupa En. Azlani yang disorok2kan selama ini... hehehehe

aku akan upload lagi gambar2 lain yer.... masa tak mengizinkan... daaa.....
.