Monday, December 31, 2007

Keta idaman...

tadi aku driving back dari gi makan2 pas keja ngan Enon, banyak pulak bertembung ngan CRV yang baru tuh... eeeee.... sajer jer kan... aku memang ari dulu idamkan Honda CRV nih, baik model yang lama sampai ler dia dah upgraded to new model... takper lah tak dapat keta2 mewah yang lain, mcm Merz ker, BMW ker, apa2 lagi lah yang seangkatan... aku tak minat... aku minat yang nih jerk.... taktau naper...

JAZZ aku suka gak tapi rendah... al maklum ler, aku dari kecik dah biasa naik keta yang tinggi2 nih, so sampai skang ler aku minat keta yang agak tinggi skit dari keta biasa... lagi pun kat KL ni takleh keta rendah2 sangat.. kot tetiba banjir kilat, dah sangkut.... kan... so kalu keta tinggi, takat air yang ala2 tuh redah jer lah....

kesimpulannya, aku suka ngan CRV nih... Insyaallah, ada rezki lebih dapat ler aku bawak... heheheh.... tunggu rega petrol turun.... ha ha ha ha.... [dalam mimpi jer lah....]

0 Buzz In !: