Wednesday, March 24, 2010

BUMBO seat...


Dalam duk surfing kat internet tuh, ada lah ternampak satu ciptaan nih... rasa cam nak beli tapi rasa cam tak perlu.. bodo kan? hehehehe... apa yang wat aku teringin sangat nak beli sebab Asyraf kalu boleh mmg taknak baring langsung.... nak duduk jer tapi takleh nak balance badan lagi... boleh la duduk kejap tapi kena ada pengawasan yang sangat ketat.... kalu beli seat ni cam seronok gak kan? takyah nak pegang dia since dah ada support... mmmm... paling murah blh dapat kat market skang RM149.90..... should i buy or shouldn't?tapi tu lah.. bila baca kat internet, ada yang kata BUMBO seat ni recalled sebab ada few cases of incidents... ada yang kata recommended by professionals.... pikir jangan tak pikir... hehehehe

Friday, March 19, 2010

SMS oh SMS...

Tengah duk wat keja kat opis tadi tup2 ada la SMS masuk...

From: +60138935451

"TAHNIAH"
Simcard Anda B'jaya menangi RM.35.000,00 dr: Prog "COCA-COLA"
Nampak diTV3 s'mlm pkl.22.30.
No. PIN: DT2547
Sila hub.Office: 017-893-2798



Apakah makna SMS nih? Aku taktau lak kita boleh menang peraduan yang kita tak penah tau ada & yang tak penah nak register apa pun... hhuhuh.. adakah ini yg dorang kecoh kata SMS penipu? sebab kalu tgk jumlah RM yang konon nyer kita menang tu mmg blh wat gelap mata... boleh aku cuti tanpa gaji sebulan jaga laki aku kat umah tu sampai dia betul2 sihat....

Tapi tu lah, aku rasa ni sumer scam yg nak menipu orang ramai... ayat pun campur BM-ENG... kang dia mntk no akaun kang.. sedar2 abis jer duit dalam tuh... takde lah byk mana kan tapi still, duit gak.... berpeluh ketiak nak dapatkan duit2 tu hujung bulan nih.. hehehe..

Kot ada yg rajin gi lah check phone no yang ada ni... nak gak tau atas nama sapa nombor2 ni registered.... huhuuhuhu.. kalu btul menang RM35K, kayo aku.. hahahaha... sapa2 yang percaya benda nih sila hantukkan kepala kat dinding.. kasi sedar skit takde duit yg datang bergolek senang camtu jerk... Bidaah smua ni... oleh itu, renung2kan dan selamat kan poket anda dari ditipu... ;-)
.