Thursday, August 06, 2009

Bangga siot...

As usual, kalu kat opis tuh... bila pc terpasang, automatic la YM aku terpasang gak... sama lah ngan FB & email... biasa ler kan.. sesambil keja kan... macam ler korang semua tak buat.... menipu ler kalu kata tak wat camni gak.. hehehehe....

Tengah2 duk mengadap pc tu, tetiba ada ler YM chat masuk.. eh, anak aku daa... anak angkat aku tu lah, Danish... dia tegur tanya aku kat mana.. aku cam terkedu jap, baru semalam aku cam tunjuk apa guna YM ni.. ala kadar jerk... tapi yg wat aku rasa cam bangga sangat sebab dia dah besar lah.. dah pandai membaca & mengeja... aduuuiii.. rasa cepat jer masa ni.... baru 6 thn tu dah pandai guna YM, dah pandai surfing internet.... ada pro & cons gak tapi yg penting boleh ler nak contact dia kalu tgh online nih.... walaupun bukan anak aku yang betul tapi aku bangga... sebab aku ada share gak proses pembesaran & pertumbuhan Danish nih... huhuhu....

Insyaallah, nnt anak aku sendiri, tah camner plak proses dia.. mmmm...... nervous!!

Rock Kapak...

Pagi tadi on jer HotFM dah dengar lagu2 lama or lebih tepat lagi lagu2 zaman rock kapak... mmg layan btul... dah ingat balik zaman2 sekolah dulu.. zaman2 kumpul segala macam lirik lagu nih, konon nak nyanyi senang.. hahahaha.... on d way gi keja mmg duk karaoke sensorang dalam keta tuh... kira hebat ler sebab boleh ingat lagi sebaris2 lirik2 lagu2 yang kuar kat radio tuh... perghhh.... senang plak nak hafal lagu2 lama nih... mmmm...

seronok gak ler sekali skala layan lagu2 zaman budak dulu.... tapi masuk zaman spoon, scoin semua aku dah stop... takleh nak masuk lagu2 dorang tuh.... pedih jer telinga nih... errkkk... nak gi download lagu2 lama lah camni... terkenang lak.. hahahaha