Tuesday, December 25, 2007

Dah balik dah...

Aku dah selamat balik KL hari Ahad lepas.. tapi penat nyer... biasa trip 6 jam boleh jadi 9 jam kali nih... sebab nyer jalan jem... Highway PLUS tu tak putus ngan keta.. memang berderet jerk so slow moving & kenkadang terus stop kat tengah2 jalan tuh... aku dah start beratur 13km sebab nak bayar tol kat Jelapang tuh ... Ish.. Ish.. Ish.. memang penuh sesak ler... brapa kali aku tangguh nak gi toilet sebab tiap R&R yang aku lalu sumer nyer jem gak nak masuk dalam tuh... adui laa... ramai nyer manusia yang balik bercuti raya korban ari tuh erk?

Tambah plak ngan jalan runtuh kat Gua Musang-Jeli & jalan tutup kat Gua Musang-Kuala Krai... sudah nyer sumer orang yang dari pantai timur kena ikut Lebuhraya Timur Barat gak ler... memang kaki cramp tuh... mmm.... kalu tak sebab start keja hari Isnin, memang aku tangguh ler perjalanan aku tuh... kasi jalan clear dulu.. hehehe... tapi apa2 hal pun, yang penting aku dah selamat dalam perjalanan pergi dan balik... Amin!!
.

0 Buzz In !: