Wednesday, September 02, 2009

Don't Smoke!! ...

Aku tengok TV minggu ni, ada lak tertengok iklan baru nih.. aduuiii laaa... tak sanggup nak tengok..... mmg aku rasa cam sian kat family yang secara tak langsung terbabit gak ngan smokers nih..... mmg la tak nampak effect dia skang tapi mana tau 5-10 tahun lagi? Sapa la nyer idea wat iklan nih... kira pada aku boleh bagi kesedaran lah.. tapi utk perokok tegar tu, aku takleh kata berkesan ker tak.. dorang tak peduli dah, janji dapat rokok..... geli tgk gambar kat kotak, dorang sanggup beli casing yg mmg jual murah kat market tuh.... huhuhu... sapa2 yang belum smoke, takyah ler gatal2 nak try.... buang duit jer.. makan lagi bagus... ;-)




Tuesday, September 01, 2009

36 weeks already...

Pejam celik pejam celik dah 9 bulan rupa nyer aku duk bawak perut ke sana sini.... Minggu ni cukup ler 36 minggu kalu ikut kiraan yang selalu diguna pakai oleh sumer doktor2 kat dunia nih.... Ni makna nyer pas ni aku mmg kena get ready eveready jer bebila masa, in case tetiba baby aku dalam perut ni dah kuar kan statement "Get me out of here!!!" ...... Sebenar nyer aku mmg happy tunggu saat tu, sebab sorang2 kengkawan aku yang pregnant tahun ni dah beranak... Kalu ikutkan kiraan universal ni gak, due date aku 2 okt... Tapi masa pi scan dah kuar date 28 sept.... kira tu dah minggu ke-40 la... tapi tu lah, kalu dah sampai masa.. maybe kuar hari raya ker... sapa tau kan.. tak kisah ler bila kuar pun baby ni , janji sihat sejahtera, Alhamdulillah dah... Aku nyer doa n harapan, semoga dipermudahkan proses kelahiran nanti untuk aku & baby aku, Amin!!

Nnt kalu aku rasa mood nak wat posting baru, ada lah.. kalu tak tunggu jer lah... heheheh... Doakan aku selamat semuanyer.. Amin!!!

Thursday, August 06, 2009

Bangga siot...

As usual, kalu kat opis tuh... bila pc terpasang, automatic la YM aku terpasang gak... sama lah ngan FB & email... biasa ler kan.. sesambil keja kan... macam ler korang semua tak buat.... menipu ler kalu kata tak wat camni gak.. hehehehe....

Tengah2 duk mengadap pc tu, tetiba ada ler YM chat masuk.. eh, anak aku daa... anak angkat aku tu lah, Danish... dia tegur tanya aku kat mana.. aku cam terkedu jap, baru semalam aku cam tunjuk apa guna YM ni.. ala kadar jerk... tapi yg wat aku rasa cam bangga sangat sebab dia dah besar lah.. dah pandai membaca & mengeja... aduuuiii.. rasa cepat jer masa ni.... baru 6 thn tu dah pandai guna YM, dah pandai surfing internet.... ada pro & cons gak tapi yg penting boleh ler nak contact dia kalu tgh online nih.... walaupun bukan anak aku yang betul tapi aku bangga... sebab aku ada share gak proses pembesaran & pertumbuhan Danish nih... huhuhu....

Insyaallah, nnt anak aku sendiri, tah camner plak proses dia.. mmmm...... nervous!!

Rock Kapak...

Pagi tadi on jer HotFM dah dengar lagu2 lama or lebih tepat lagi lagu2 zaman rock kapak... mmg layan btul... dah ingat balik zaman2 sekolah dulu.. zaman2 kumpul segala macam lirik lagu nih, konon nak nyanyi senang.. hahahaha.... on d way gi keja mmg duk karaoke sensorang dalam keta tuh... kira hebat ler sebab boleh ingat lagi sebaris2 lirik2 lagu2 yang kuar kat radio tuh... perghhh.... senang plak nak hafal lagu2 lama nih... mmmm...

seronok gak ler sekali skala layan lagu2 zaman budak dulu.... tapi masuk zaman spoon, scoin semua aku dah stop... takleh nak masuk lagu2 dorang tuh.... pedih jer telinga nih... errkkk... nak gi download lagu2 lama lah camni... terkenang lak.. hahahaha

Wednesday, July 29, 2009

Malas nyer skang...

Mak oiii... lama sangat gue tinggalkan blog nih... nak wat camner, bz ngan keja... bz ngan life... bz ngan tido, ehh.... terbagi tau lak... ahaks!

Skang ni aku rasa malas, amat malas n sangat malas nak wat apa2.... hehehe... rasa cam nak duk diam2 jerk kat umah.... boleh ker? kalu reta banyak boleh ler amik cuti terus sampai abis pantang... seronok nyer la kalu bleh jadi kenyataan... hehehe...

eh, nnt lah aku update lagi blog nih.. tetiba lak rasa malas nak menaip.. hahahaha

Tuesday, July 28, 2009

Al-Fatihah, Arwah Yasmin Ahmad...


Rasa nyer tak lambat lagi nak luahkan perasaan sedih atas pemergian pengarah tersohor Malaysia, arwah Yasmin Ahmad ke rahmatullah malam ari Sabtu lepas... Ajal maut di tangan Allah, bila2 jer kita umat manusia ni boleh dipanggil untuk mengadapNya... Takziah untuk family arwah & Al-Fatihah untuk arwah... Semoga roh nya ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman... Amin!

Satu lagi sebab yang wat aku terpanggil nak post pasal ni bila aku baca paper KOSMO semalam, ari Isnin nyer edisi... aku tak paham apa MOTIF penulis a.k.a wartawan yang tulis citer kat front page KOSMO tuh... aku tak paham gak mana ilang nyer sensitiviti editor KOSMO yang lepaskan citer camni for printing... sapa2 yang baca KOSMO semalam mmg paham ler apa topik aku nih... sapa yang tak baca, aku attach apa yang kuar FRONT PAGE paper KOSMO edisi Isnin... [image taken from http://akubimbo.blogspot.com/]


Pada aku, tak baik rasa nyer nak aibkan orang yang dah takde kat dunia nih.... apa, siapa arwah in the past, rasa nyer takyah dihebohkan... pada yang tau, tau lah... aku rasa ni cam dendam yang tak lepas masa arwah idup... dari dulu nak dihebohkan, tapi empunya badan wat derk jer... bila dah meninggal, bebas la nak 'share' citer yang dah lama penulis ni simpan... ntah ler... tu semua biarlah jadi urusan antara arwah dengan Allah... aku agak terkilan sebab yang menulis ni sah2 orang melayu & beragama Islam.. tau apa hukum hakam nak aibkan orang, terutama yang dah meninggal dunia....

aku tau, aku tak kenal personally ngan arwah Yasmin Ahmad... tapi aku suka filem arahan arwah.. aku suka iklan arahan arwah... sangat realiti, mmg cam rasa bukan lakonan... itu lah kita, itu lah kehidupan seharian masyarakat Malaysia... cara bercakap, cara tindakan... kita tak ler rasa cam orang tu baca skrip...

serious lak posting aku kali ni... takper, skali skala.. tapi hopefully, instead of nak dedahkan aib si mati, lagi afdal ler kita sedekahkan Al-Fatihah pada roh si mati... Moga bersemadi dengan tenang... Amin!!!


Friday, July 03, 2009

I Miss My Best Friend...

Apart


we've always been together,
we did everything with laughter,
we thought it was forever.

when I was in danger
you knew how to ease my fear,
you were always there to be my savior.

at first we were strangers,
until we became closer,
and now we are together.

but time flows like a river.
it became complicated and faster,
until we realized that we're older.

and that is what is keeping us apart,
I was here,
and you were there.

but I know we still care,
but our friendship slowly fades in the air,
how can it be so unfair?.

can "our past" be also called "our future?"
because I don't want to surrender
the memories we've shared together.

Wednesday, June 17, 2009

Dat same feeling again, and again!...

I felt it again... for the ... I lost count how many times I had this feeling... being used & taken advantages again and again and again.... Dis kind of people who will look for u, come to u only.. I repeat ONLY when they need sumthing from u... They want sumthing from u.... once it's fulfilled, swoooosssshhhh... they're gone.... and left u alone....until they need sumthing from u again....

damn it faker!!!!

Friday, June 12, 2009

Juz a thought...

Thursday, June 11, 2009

What if...

If Tomorrow Never Comes

Sometimes late at night
I lie awake and watch her sleeping
She's lost in peaceful dreams
So I turned out the light
As I lay there in the dark
And a thought crosses my mind
If I never wake in the morning
Will she ever doubt
The way I feel about her, in my heart

If tomorrow never comes
Will she know how much I loved her
Did I try in every way
To show her every day
She's my only one.
If my time on earth were through
She must face this world without me
So the love I gave her in the past
Would it be enough to last
If tomorrow never comes.

Cause I've lost loved ones in my life
Who never knew how much I loved them
Now I live with the regret, that my true feelings for them
never were revealed,
So I made a promise to myself
To say each day how much she means to me
And avoid that circumstance
Where's no second chance
to tell her how I feel

If tomorrow never comes
will she know how much I loved her,(how much I loved her)
Did I try in every way
To show her every day
Shes my only one.
If my time on earth were through
She must face this world without me
So the love I gave her in the past
Would it be enough to last
If tomorrow never comes
So tell it to someone that you love
Just what you're thinking of
If tomorrow never comes

Monday, June 08, 2009

Kembali...

Dah lama aku tinggalkan blog nih... rasa cam nak tutup terus pun ada gak.. tapi tu perasaan ari tuh.. ni dah kembali tenang... Insyaallah aku akan update balik blog nih.... dah puas bertapa cari penyelesaian masalah2 yang ada.. Insyaallah, dgn izin Allah....

Thursday, April 02, 2009

Right Here, Right Now!!!!!!

Monday, March 30, 2009

Earth Hour again...

sajer nak hapdet... pagi tadi dengar radio HotFM, citer listeners masa Earth Hour ari tuh.... macam2 kes... so korang support tak? Aku masa Earth hour tu ada kat kuantan, dalam bilik hotel... ada keja skit ngan besfren aku... so dengan semangat nyer nak support kan, tutup lampu.... orang lain on balik after 930pm... aku terus tido sampai ke pagi.... hahahahahaha..... lagi hebat Earth Hour aku.... terus jadi HOURS tuh....

tu ler bahananyer penat yg teramat sangat seharian tuh.... hehehehe
.

Thursday, March 26, 2009

Sedut Lemak = sedut nyawa? ...

Masa breakfast tadi sempat ler aku membelek paper pagi2 nih.. selalu nyer aku ni baca paper bila hari pun malam jerk.. hehehe... terbaca ler front page Kosmo & Harian Metro, pasal sorang pompuan nih [i mean arwah] sedut lemak since 2007, kalu tak silap aku ler.... masuk ni dah 14 kali dia wat proses nih.... berat asal dalam range 50 - 55 kg jer pun.... tup2 kali ni silap langkah, ngan nyawa2 sekali tersedut... Takziah utk family arwah...

Tapi yg wat aku musykil, tgk dalam paper arwah tu takde lah dalam kategori gemuk sampai kena wat proses sedut lemak nih... sapa ler orang yang duk mhasut & bagi dia gambaran bukan2 sampai dia terpikir nak teruskan jugak benda nih.... tapi tu lah, dah ajal kan.... juz dat untuk kengkawan aku, pikir2 dulu sebelum nak wat apa2 rawatan.... organ dalaman badan manusia nih sangat delicate.... salah cucuk, salah tarik abis lah... ni dah kes yang kedua aku baca dapam paper.. yang tak kuar paper taktau lah kan, kot ada yg tak report.... yang kali ni klinik kat Ampang, tgk dari gambar cam kat area Ampang Utama jerk... ntah....

KLINIK sedut lemak di Ampang yang memberi rawatan kepada Noraini sebelum wanita itu meninggal dunia semalam.

Tuesday, March 24, 2009

60 minutes Earth Hour...


Korang tau kan pasal '60 minutes' campaign ni? hari2 kuar tv & radio skang kan... so sesapa rasa yang nak participate, silakan... sesama ler kita contribute apa yang patut... boleh ler dalam masa yang sama jimat elektrik.... even radio media prima pun stop kan siaran time tuh.. kewl kan?? aku try gak ler wat walaupun Insyaallah aku takde kat umah masa tuh.... tutup lampu keta boleh kira ker?? hehehehe....

Sesapa yang nak jadi one of d 5 million sign-ups, dipersilakan ke sini.... http://earthhour.org.my/

Mari lah kita bersatu sesama rakyat Malaysia.... peace!!
.

Wednesday, March 18, 2009

A very good day to all!!

Selamat hari Rabu semua... pagi ni aku nak bangun cukup payah, hujan kat luar tu cam suruh sambung jer tido lagi... tapi memandangkan tanggungjawab pada nusa dan bangsa kena lah jugak bangun & pi keja... hahahahaha....

last week tak berapa happy untuk aku & family belah hubby... Mak mertua aku meninggal dunia tengahari Sabtu lepas... pas 5 hari kat ICU... aku tgk kat sijil kematian, punca nyer sebab kegagalan buah pingang, hati & jantung.... Semoga roh nya ditempatkan bersama golongan orang2 yang beriman, Amin!

Aku tak sempat nak kenal lama ngan arwah mak mertua aku... Tapi sekurang2nya hajat dia nak tgk kitaorang kawin dah tercapai.... cuma hubby aku terkilan sebab arwah tak sempat nak jumpa ngan bakal cucu dia nanti... for the 1st few days hubby aku jadi pendiam sangat tapi alhamdulillah, dia slowly recovered...

so this week, insyaallah, kita mulakan dengan lembaran baru.. new chapter... nnt lah aku update lagi... wimax aku pun dah boleh guna skit2.... tumpang2 line dari kawasan taman sebelah kan...
.

Thursday, March 12, 2009

Tak hapdet2 lagi jugak? ...

hahahaha... tengok title pun dah tau.... harap mahap ler yer.. keadaan tak mengizinkan... aku nyer wimax tak baper strong lagi connection dia kat umah tuh.... kat opis lak pc aku kena virus kot.. takleh nak online... nak jugak kena gi guna pc orang lain, malas ler.. nanti dorang tau aku duk online jer.. hahahaha...

kesimpulannya, akan ku cuba untuk hapdet gak.... skang ni agak bz.. ngan mak mentua aku kat spital, skang tengah dalam ICU... doakan dia selamat yer... amin!!
.

Thursday, February 26, 2009

Naik... up, up and away...

Untuk sapa2 yang berkenaan, sila kira balik budget bulanan masing2.... sapa kata Samy Vellu jer boleh naikkan rega tol nih? hahahahahahahahahaha..... Tensen betul kalu nak travel lalu jalan2 yang terlibat nih... ish ish ish...


Tol 5 lebuh raya naik 1 Mac

PETALING JAYA: Kadar tol di Lebuh Raya Utara-Selatan (Plus), Lebuh Raya Sistem Penyuraian Trafik Kl Barat (Sprint), Lebuh Raya Bertingkat Ampang-Kuala Lumpur (Akleh), Lebuh Raya Sungai Besi (Bestraya) dan Lebuh Raya Baru Pantai (NPE) akan dinaikkan bermula 1 Mac ini.

Perkara tersebut diumumkan oleh Menteri Kerja Raya Datuk Ir Mohamad Zin Mohamad hari ini.

Sementara itu, Starbiz melaporkan kerajaan telah dijangka akan membuat keputusan tersebut sebelum hujung minggu ini, kerana telah menangguhkan keputusan untuk menaikkan kadar tol selama dua bulan.

"Tiga pemilik konsesi lebuh raya telah mengalami kelewatan untuk menaikkan kadar tol mengikut perjanjian yang telah ditandatangi sebelum ini.

"Pemilik konsesi yang terlibat adalah Lebuh Raya Utara-Selatan, IJM Corp Bhd dan Lingkaran Trans Kota Holdings Bhd (Litrak).

"Manakala dua lagi, adalah Lebuh Raya Utara-Selatan, Lebuh Raya Sistem Penyuraian Trafik Kl Barat (Sprint), Lebuh Raya Bertingkat Ampang-Kuala Lumpur (Akleh), Lebuh Raya Sungai Besi (Bestraya) dan Lebuh Raya Baru Pantai (NPE)," lapor C.S Tan.

Wednesday, February 25, 2009

Movie GENG aka Upin & Ipin...


Citer ni dah kuar panggung dekat 2 minggu... aku plan nak gi tengok ngan dak Enon tapi tak ter tengok2 lagi nih.... agak2 bila ler aku dapat gi panggung & beli tiket ni erk? dengar citer kalu weekends mmg full house jerk....

aku kena gak gi tengok... nak ajak laki masing2 cam tak minat.. so kesimpulannya aku rasa ngan enon jer lah gi layan citer nih... nak ajak lina skali kot.. ada sapa2 nak join lagi?
.

Tuesday, February 24, 2009

Nak yang ni... nak!! ...

hahahaha... aku skang mmg rasa nak makan macam2 nih... alah, mmg dari dulu pun camni gak kan... ada jer benda yang teringin nak makan... yang jadi mangsa dak Enon sebab dia rajin meneman aku jalan2 cari makan nih.... mmbr yang lain ada gak jadi mangsa sebab aku mmg suka makan...

skang aku nak sangat makan ketam... masak sendiri tak sesedap yang kat Fatty Crab nih.... mmm... aku nak jugak... akan ku usahakan untuk jejakkan kaki kat Taman Megah tuh.... heret jer lah sesapa yang sanggup teman... bukan nak makan banyak pun.... dapat skit jadi ler.. janji dapat....

JOM!!!!!!!

Monday, February 23, 2009

Nasi Lemak Antarabangsa...

Semenjak dua menjak nih, makin banyak lak franchaise "Nasi Lemak Antarabangsa" dah bukak... mula2 aku sedar dah ada yang lain selain yang kat original kat Kg. Baru tu akhir tahun lepas... tu pun sebab dak Enon ajak gi makan reramai kat ampang point nyer francais ngan Nenie, G-Han & Lina.. join jer lah...


Aku nak wat comparison jer lah.. since masa 1st time aku pi tu aku tak makan nasi lemak, so aku pegi lagi lah untuk 2nd time kat danau kota lak... kali ni order nasi lemak ngan lauk paru, mmg tu yg aku slalu order pun kalu makan nasi lemak nih... 1st impression, tak baper sedap.. tak baper nak sama ngan yang ori nyer nasi lemak tuh... tu satu hal, price dia mak aaiii..... 2x ganda... selalu aku makan kat kg baru menu yang sama baru RM3 or RM 3.50, aku tak hengat.... tapi kat yang kedai francais nih rega sampai RM8.00 lebih termasuk tax itu ini.... mmmm.. mmg petang tu last ler aku jejak kaki kat NASI LEMAK ANTARABANGSA versi francais.... kalu aku nak makan sangat aku sanggup gi kat Kg. Baru tuh... bukannya jauh sangat pun... hahaha.... cuma skang aku tepaksa bercuti kejap ler dari menjamah nasi sebab tekak ni dah tolak sbarang makanan berunsurkan nasi nih....
.

Wednesday, February 11, 2009

Cadbury Double Decker.... Sedap nyerrrr!!!!!

Tengah2 wat keja colleague aku panggil, rupa nyer nak bagi2 coklat yang mmbr dia baru kirim from States... aku tau kita kena boikot produk orang2 jahiliah nih tapi selera aku tak tahan... salahkan appetite aku ni... bukan aku nyer salah.. hahahah.... ok lah... memang sedap coklat nih.. pretzel covered with choco & white choco - FLIPZ.. nyum nyum.... masalah nyer, aku tetiba teringatkan satu lagi favourite chocolate aku yang dah lama sangat lupus dari bumi Malaysia nih... dulu2 ada, skang hampeh... dah banyak tahun kita tak import chocolate nih dah.... dun know why laaa....



Aku nk Cadbury Double Decker... double decker bus aku tanak.... sedap giler coklat nih... teringat2 lagi camner rasa dia.... adui lah.. ada tak sesapa yang aku boleh pesan erk?? kalu dapat tu mmg selalu nyer aku akan makan sikit demi skit sebab takut cepat abis.. bodo kan? hahahahaha... tapi sukati aku lah , coklat aku.... hehehehe... skang masalah nyer mana aku nak carik nih? mmmmm.... huhuhuhuhuhuhuhuhu......

It's language time...

Gambar ni aku dah amik lama... dari tahun lepas lagi, tapi sebab nak posting agak terhad masa nyer so terperap ler kat dalam gallery phone aku untuk beberapa ketika.... tajuk kali nih "mari belajar Bahasa" hehehehe.... Yo yo oo jer orang yang print banner nih nyer confident level... yang tu satu hal, yang tukang gantung pun takkan tak perasan? tak pun paling tidak orang yang tempah banner nih la patut sedar small error nih....


Apa kejadah nyer nak kawin ngan christmas? hehehehehe..... kalu ikut meaning banner ni lah kan.... sapa yang patut dipersalahkan? Banner ni tergantung agak lama kat satu jejantas area Sentul..... Renung2kan dan selamat beramal!!
.

Monday, February 09, 2009

Intro...

Aku tau aku dah lambat sangat2 nak citer hal nih.. so aku taknak citer... bagi tgk gambar apa yang patut jer lah... story to be filled in later... ok tak? hehehe.....

Tapi pada yang tak tau lagi, or buat2 taktau... tarikh 13 Dec 2008, aku dah pun bertukar status jadi bini orang... Yer!! Aku dah bukan bujang lagi... cam tak caya lagi pun yer gak nih... hahahaha.... Alhamdulillah, sumer berjalan ngan lancar... aku wat secara ringkas & close ceremony untuk family & close frens jer lah... Sesapa yang aku tak ajak tu, mintak ampun mintak maaf.... Insyaallah, ada rezeki kita wat makan2 reramai kay....

sambil menunggu akad nikah...

Kengkawan school aku, tulang belakang majlis nih...

Dalam hati time ni huru hara, nervous kemain...

Kontrol... tapi dalam kepala tu cam caya tak caya jerk dah jadi bini orang... hehehe...

My hubby, pas settle akad nikah...

Dalam gabra tuh tetap nak bergambar ok...

Sarung, jangan tak sarung cincin tuh...

Skema tul gambar nih... kelakar pun yer gak...

Ngan beloved family... Sorang jer lagi belum lepas...

Enon, Abby, Lina & Ninie

Erne, Ninie, Kuna, Yanti & Ash [Half daripada orang kuat majlis aku nih...]

Ngan besfren aku... Thanks sebab sanggup take time off dari shooting on dat day...

Bahrin & Kuna... Parents to-be...

Ash & Yanti.. Pun parents to-be...

Paling senior dalam bab kawin among us, Zaidi & Erne + Aiesya...

Lina & Enon... aku tak paham naper Lina sangat menjarakkan diri ngan hubby aku...
takde aku marah nyer... hehehe... Enon - sorang lagi besfren aku...
Thanks sebab temankan aku kat umah a nite b4...

Pengantin for the day lah....


Naufal & Siti... Insyaallah, tahun ni their year laks...

My sistas - Yanti, Kak Nur, Ninie, Anne, Erne, Kuna & Hada... I love u guys so much...
Thanks for all the helps... really appreciate it so so so much... All of you are d backbones for this Majlis...

Ni geng2 havoc - Enon, Hele, Nenie, Cheq, Diana & Lina... korang mmg pandai meng'adapt'kan
diri dalam mana2 majlis... hehehehe.. Thanks for coming!! sayang korang...

Satu lagi geng dari Unimas... Lama giler tak jumpa korang...
Sampai senget2 meja aku dengar korang nyer borak tuh... hehehehe


Ngan family memasing... Erkk... Nenie? bila nak join d crowd? hehehehe


Nanti ada masa aku citer ler panjang lebar apa jadi kat majlis aku nih... yang penting, walaupun ringkas, pada aku sangat meriah ler ngan kehadiran family aku yang jauh n dekat + kengkawan rapat yang boleh katakan almost all can make it... Kengkawan banyak sangat tolong dalam menjayakan majlis nikah aku nih.... Thanks so much.. Jasamu akan dikenang sampai bila2....
.

Phone aku sakit skit...

Huhuhuhu.... Phone aku merajuk kot... ari tu cam ada ler rancang nak amik phone baru... rancang jer, belum tentu beli pun... tight budget kan... tapi tu lah... owg kata benda pun ada perasaan... alih2 aku nak try amik gambar ari tu, takmo kuar dah... bukak ler camner pun lens tuh, takleh gak amik gambar.... tak berfungsi terus... ish ish ish... sensitip gak hp aku nih...

kesimpulannya skang, nak gi repair ker, nak teruskan niat amik phone baru? mmmm..... takde ker mana2 jutawan yang nak wasiatkan sikit daripada reta dorang kat aku erk? tak mintak banyak pun, RM10k pun cukup dah... hahahahah... ada ker?? anybody??
.

Saturday, February 07, 2009

Tak jugak hapdet!! apa nak jadi nih???...

Hahahaha... kekonon dah masuk tahun baru ni aku nak kembali aktif jadi bloggers tapi dah masuk bulan 2 nih, cam harapan tinggal harapan jerk... hahahahaha

tapi aku akan cuba gak... cukup ler duk tgk title sama jerk tiap2 kali org masuk sini.. aku pun bosan... akan ku cuba gak hapdetkan blog walaupuin citer2 tu dah setahun nyer story... basi pun basi laaa.... blog aku kan...

nak hapdet skang? takleh, nak gi masak dulu... al maklum la, dah tukar status kan... takleh nak wat perangai2 ala bujang dulu... kena halau lak kang... so long!!

errrr.... nak masak apa erk ari nih?

Tuesday, January 13, 2009

WELCOME BACK!!

Ish ish ish... baru aku sedar [sebenarnya dah lama sedar pun] dah lama giler tak hapdet blog nih.. dari tahun lepas rupanyer.. ish ish ish... apa boleh buat, masa tak mengizinkan.... dalam tempoh tak aktif blogging nih macam2 peristiwa dah jadi... hehehe... akan aku cuba gak aktifkan diri untuk terus jadi bloggers... sabar yer.... skit jer lagi...