Monday, August 22, 2011

Kad Raya oh Kad Raya...

Salam... tetiba datang idea nak mengarang kat sini lak ari ni... dah 22 hari berpuasa, aku ada la beberapa hari tinggal.. nak wat camner, wanita kan.. ingat aku suka tak posa nih, penat woo nak ganti.... kann??

aku dengar radio ari tu, ada wat topik kad raya... tetiba jer aku teringat & sedar dah lama sangat2 aku tak dapat kad raya... duit raya lagi lah... ;-) skang duk kira duit raya anak jer.. hehehe... back to the main subject, aku dah lupa bila last aku dapat kad raya dari kawan2... mmmm... ingat balik zaman sekolah dulu, tiap2 hari kira ok brapa kad raya dapat.. sebab hari2 kengkawan kelas tanya, "ko dapat dah kad raya?" ... sapa dapat paling banyak kira famous lah masa tuh... :-) budak2... hehehe...


tiap2 tahun dapat minimum 50 keping [dalam erti kata lain nak bagitau la aku femes!! hahaha]... pastu bila dah masuk tahun ke-2, 3 dah taktau nak wat apa ngan kad2 tu.. nak buang sayang, x buang semak!! hehehe... dalam2 byk2 tu ada ler terselit kad yang ada muzik... tu kira hebat tahap dewa la sapa dapat...  tapi nak wat camner, tu banyak tahun yang lalu... skang semua tinggal kenangan... eh, mana semua kad raya tu erk? lupa dah mana letak.... tp honestly, aku pun dah lama giler tak beli kad raya... skang wish semua guna jari jer... guna muka buku pun yer gak.... jimat gak kot... last aku antar kad raya dulu setem 20 sen jer, skang aku baca paper ari tu dah 50 sen.. hebat ok.. hehehe...

tahun ni ada ker orang nak antar kad raya kat aku erk? hehehehe

Thursday, August 11, 2011

Berhabuk! ...

Hahahaha... giler lama lah aku tinggalkan blog ni without any postings... bukan x masuk langsung blog ni, hari2 masuk tapi malas nak wat posting... hari2 masuk sebab nak masuk blog2 orang lain yg kat tepi kanan nih.. hehehe... malas lah nak wat karangan.. tapi ingat nak start balik lah... tgk blog orang lain meriah jer... kan??




kasi sapu habuk2 dalam blog ni dulu kay! hehehe