Monday, December 31, 2007

Mana nak pegi erk?...

Hari ni last day untuk tahun 2007... rasa cepat sangat2 ler masa berjalan... lagi baper jam dah nak masuk 2008 ... mmm... mana nak pegi erk malam nih? Dah banyak tahun dah aku tak gi celebrate kat mana2 pun New Year nih... malas... malas nak bersesak2 ngan orang ramai, malas nak tempuh traffic jam, malas nak berembun kat luar tuh n apa lagi lah yang sewaktu ngan nyer... hehehehe...

Rasanyer kali pun sama gak ler kot.. abis keja kang terus balik umah jer lah... takyah nak tambah serabut kepala pikir mana nak gi lepak... duk umah tgk movies best lagi kot ... hehehehe... dulu2 dah puas dah celebrate sumer jenis perayaan... yang paling best, esok cuti!! ha ha ha... aku cukup suka cuti sebab aku boleh duk umah jerk tanpa perlu kuar gi memana... hope esok tercapai ler misi mengemas bilik or basuh keta... kalu aku tak terjebak duk depan TV ler... hehehehe....

.

0 Buzz In !: