Wednesday, December 19, 2007

Kuang.. Kuang.. Kuang...

Rindu nyer aku kat laptop nih... lama dah rasa nyer tak dapat nak online... dah 3 hari aku berkampung kat opis associates company aku... tak ler jauh, cuma setengah KM jerk... sebab nyer cuma satu, kitaorang kena sort out 25,000 books of coupon yang nak kena antar kat client by today actually tapi bila wakil client tuh sendiri datang tgk camner keadaan kitaorang kat opis, dia pun naik takut.. hahahah... terus dapat extend another week... hopefully sangat dapat siap sort out everything... aku pun skang kat sumer tempat nampak nombor2 jerk... kena tulis kat setiap buku kupon tu serial number dia... dah tak nampak lantai dah opis masuk ari ketiga nih....
Punca nyer sebab printer yang di upah untuk print sumer coupons nih wat keja tak berapa nak guna brain yang disertakan sekali ngan kepala untuk setiap manusia nih... dah ler tak print serial number kat cover, ntah dorang upah sapa ler nak packing sumer coupons tu... berterabur giler babas nombor2 dia... memang dorang jenis main kaut jerk lah, janji dapat pack dalam seribu2 books, pastu antar kat kitaorang... AARRGGGGHHHHH!!!!! skang keja kitaorang dah macam kat kilang dah.. tulis satu2, sort out balik ikut susunan... ada yang print tak cukup, terlebih.... ish.. ish.. ish... nasib baik ler cuti dah approved.. kalu tak ada gak aku guna kupon2 tu untuk bagi duit raya nih... heheheheheh

aku dah bagi all out ler untuk 3 hari nih... memang niat ati nak abiskan kalu boleh, lagipun tak ler tension maner.. kalu penat rest ler tapi bila time bebudak xtra yang diupah untuk tolong kitaorang abiskan nih wat susunan lebih carca marba.. tu yang wat panas ati nih, dah satu kerja kitaorang nak susun balik apa yang dorang dah messed up... eeee.... esok2 takyah datang dah ler... bukan menyenangkan... makin menyulitkan.....

kesimpulannya, nanti masa event kitaorang tu nanti.. aku taknak tengok dah kupon2 nih... biar ler, kalu kat venue tak except duit selain daripada kupon.. aku rela menapak jauh sebab taknak 'jumpa' coupons tuh dah... aku balik keja Isnin ni, taktau ler camner progress kat opis tuh... member aku siap bagitau dah, esok pas gi sembelih lembu dia nak gi opis nak sembelih coupons lak.. hahahaha
.

0 Buzz In !: