Wednesday, October 10, 2007

Roadtax & Insurance...

Aku rasa cam baru jerk aku bayar insurance keta ngan g wat roadtax... dah setahun rupanya... dan dah 2-3 tahun gak ler aku kena abiskan duit bayar benda nih sebelum Raya Aidilfitri.... kira burst sikit ler budget raya... hehehehe... eh silap! huk.. huk.. huk...

Pagi semalam sebelum masuk opis aku singgah ler post office nak wat roadtax baru... lerr... dah turun rega lagi rupanya... how come i didn't know? tak ler turun banyak mana tapi ok ler, save gak ler walaupun RM 25 jerk.. I like.... duit gak kan... hehehe.... insurance keta aku dah settle Sabtu lepas...

hari ni aku kena ler tukar roadtax baru sebab semalam due... malas betul nak lekat benda alah nih.. silap tarik koyak..... secara rasmi nyer gak aku dah kena start menabung balik untuk tahun depan punya.... mintak2 tahun depan turun lagi la yerk...

0 Buzz In !: