Wednesday, October 10, 2007

Mood Raya dah...

Aku taktau ler orang lain, tapi aku dah dapat rasakan aura Hari Raya hari nih... Rasa malas sangat duk kat opis nih ... Dalam kepala nih dah terpikir nak kemas bilik, nak kemas rumah, sempat ker tak nak wat Tart Nenas faveret aku tuh.... Sempat ker nak wat itu, nak wat ini...... hehehehe.... Nasib baik ler esok dah start cuti, kalu tak memang badan aku jer lah yang gi opis, mind aku dah merayau2 kat tempat lain dah...

lagi satu, aku dah plan... cuti Raya ni selain daripada gi umah orang untuk acara ziarah menziarahi, aku nak duk umah untuk resting sambil tengok TV ngan family... rasa cam dah lama lak tak duk sama2 kat living room tuh.. padahal duk serumah nih.. hehehe... memasing sibuk ngan hal sendiri kan...

kesimpulannya, ari ni aku dah takde mood nak duk kat opis.. lambat plak masa berjalan ari nih.. nak balik umah lerrr... hehehee

1 Buzz In !:

d.o.o.g.i.e said...

uhuhuu.. btul la.. aku kat opis nih dah dok taichi2 jek biler ader owg soh wat keje last2 minit nih.
mood raya sudah mari beb!!