Tuesday, October 09, 2007

Angkasawan Malaysia...

yeah.. skang dah betul2 konpem... antara Dr Sheikh Muszaphar ngan Kapten Dr Faiz Khaleed, sapa yang jadi calon pertama nak jejak kan kaki ke angkasa lepas, nak gi Stesen Angkasa Antarabangsa (ISS)... [errr... boleh ker dorang jejak kaki? asyik terapung jerk?!] ..... As expected & seperti yg dah dipilih oleh Pak Lah, calon per-1 yg pegi malam esok Dr Sheikh Muszaphar lerr.... Kapten Dr. Faiz lak akan menyusul kemudian.. taktau bila ler.. tapi ok ler.. pegi ler gak kan...

so.. mari ler kita sama2 berkumpul depan TV tgk orang Malaysia naik roket Soyuz esok malam... tepat kul 9.21pm waktu Malaysia... kat astro ada [channel 588], kat RTM ada.. kat TV3 pun ada... kalu rasa cam nak lagi meriah, boleh gak g Dataran Merdeka.... tgk kat skrin besar... hehehehehe

apa2 pun, all the best untuk kedua2 angkasawan Malaysia nih... dah ler masing2 ada rupa yang good looking... hehehehe... alah, kalu konsert AF bleh kumpul reramai depan TV, ini kan plak nk tgk orang kita nak g outer space.... kan?! hehehehe.... tengok TV malam esok.. jangan tak tengok!!! 5, 4, 3, 2, 1..... Blast Off!!!

0 Buzz In !: