Thursday, October 04, 2007

Cekodok Monster @ TV3...

semalam aku gi ler berbuka kat umah G-Han ngan Enon & Nenie [topik nih nanti aku citer kemudian!]... masa makan biasa ler, TV mesti terbukak gak kan... ada ler kuar satu iklan raya nih... TV3 nyer... dah macam tgk comedy sitcom laks.. main cast Adibah Noor & mamat 'kenapa? tak percaya ke?' tuh... ada satu part tuh aku boleh teringatkan camner xpression muka Enon masa buka kat Kluang Station ari tuh... [G-han, ko mesti ingat gak xpression yang mana.... hahahaha]

kelakar siot iklan nih.. memang kita 4 orang gelak besar ler.. nak2 plak aku baru 1st time tengok iklan tu... memang kelakar.. idup betul karakter Adibah Noor dalam tuh.... korang dah tengok ker? ni aku share ler sesama... biar kita boleh gelak sesama gak.. hahahahaha....


2 Buzz In !:

g_han said...

ha'ah la wan... masa tu mang sejibik muka enon cam adibah... jelingan dia tajam sungguh... sama cam time adibah ambik cokodok tuh... ekekeke

WaNz said...

hahah.. aku duk bayangkan muka mamat tu yg macam muka enon tgk ayam dia malam tuh.. hehehe... cam heran & dalam kepala duk tanya, "naper org tu amik makanan aku??"

enon.. *peace* ko memang penceria suasana.. hehehe