Wednesday, October 17, 2007

Cerita sama jerk...

Raya kali ni kan, aku tengok stesen TV duk lawan2 tunjuk movie yang sama.... aku ingat mata aku yang kureng, rupa nya memang dorang wat camtuh.. kebetulan ker, apa ker aku tak tau... macam kelakar pun ada, mana tak nya, belah siang aku tekan Astro Ria ada movie A... malam aku tekan TV3 ada gak movie A... Raya pertama TV ni tunjuk movie B... kang raya ketiga TV tu tunjuk movie B gak.. ish..ish.. ada beberapa citer ler cam duk ulang tayang kat channel TV yang berlainan.... tapi kebanyakkan nyer citer melayu ler... ke sumer citer melayu?? mmm.... yer lah kot...

kesimpulannya, jangan salahkan kitaorang kalu tak g tgk citer melayu kat panggung sebab sumer rakyat malaysia tau time raya jerk sumer akan kuar gak kat TV... beza cepat lambat jerk.... kan?? hehehehehe

0 Buzz In !: