Thursday, October 04, 2007

bikin pening jerk...

Ha.. Ha.. Ha.. semalam memang aku pening.. pening.. bukan pening sakit.. pening sebab keja aku tetiba jadi banyak kat opis tuh.. ditambah lagi ngan keja sampingan pun yang tetiba macam byk gak nak kena setel at one time... Last2 aku ketuk meja [kang ketuk computer tu, kalu rosak aku gak susah!!] sebab tgh2 duk key in few data dalam pc tuh, software yang aku guna tu tetiba cam pening jugak... sesuka ati dia jer nak tutup program tuh... dah nak kena re-do balik apa yang aku wat kejap tadi... Ni yang aku malas nak deal ngan benda 'pegun' nih... [lama aku tak guna perkataan nih, last pun dulu time belajar dalam subjek fizik!]

eeeeee... last2, aku take a break kejap... kasi pusing satu opis... konon amik angin ler tuh... [padahal sama jerk angin dalam opis ngan angin dalam bilik aku tuh... hehehe]... buat balik slow & steady.... akhirnya.. berjaya aku kuasai pc tu balik.... sambung wat keja yang terbengkalai kejap tadi... huk.. huk.. banyak nyerrr........

2 Buzz In !:

g_han said...

patut nye ko ambik jer gambar pc ko tuh.. leh aku tengok sesambil jampi2 sket... ekekke

WaNz said...

hahahaha.. takleh, nanti korang sumer tau rahsia keja aku.. hehehehehee