Monday, August 06, 2007

Weekend yang padat...

I'm back!! hehehe... tetiba datang mood nak update lagi kan.. tengah naik semangat ni buat jer lah... Last Saturday, aku keja lah pagi..pastu baru xtvt sosial aku bmula.. pas kerja aku g balik kat hotel bebudak nih, Suhana pun join gak.. ingat nak g makan... Su ajak g makan ayam kampung cheras tuh.. tempat yang g-han penah citer dalam blog dier tuh... ok lah... kitaorang g 2 keta sebab pas makan aku nak gerak g tempat lain lak... so aku ngan Bibi & Zairi satu keta, Su ngan Ash & Dibah satu keta... sampai sana dalam kul 2 lebih, orang ramai gak lagi... ingat diaorang sumer lunch kul 1, rupanya ari sabtu nih memang orang kuar lambat kan.. hhehehe... makan ler kitaorang ngan berselera nya... duk bawah pokok kelapa yang di cover ngan payung lerr.... time makan kali ni semua diam.. lapar rupanya memasing... concentrate kat nasi nih.. heheheh.... sedap gak... puas ati gak makan sebab nasi dia banyak... Alhamdulillah! Kenyang dah memasing, baru boleh start berborak balik... bercerita itu ini... aku rasa cam best sebab dah macam back to UNIMAS satu ketika dulu.. dorang ni lah geng kamceng aku kat sana...umah diaorang pun dah macam umah aku dah...hehehe... nasib lah Dibah & Ash sambung amik masters kat HUKM tuh.... kiranya selang sebulan mesti ada datang KL lah... tak ler rasa terputus hubungan cam masa memula aku abis matrix dulu kan.. tapi memasing dah ada life sendiri ler.. Dibah baru kawin April lepas, Ashrina next week kawin, Bibi bulan 11 nih.. sekali tahun nih hatrik lah aku g Kuching... aku? jeng! jeng! tiada jawapan untuk soalan itu.. hehehehehe

abis makan sumer, kitaorang berpecah ler... aku nak g PC Fair kat klcc convex... dorang sumer nak g carik barang kat KL... ramai giler orang kat convex tuh... penuh satu2 hall yang ada.. nak berjalan pun main himpit2 jerk smua orang... tapi tu lah, dalam ramai2 orang aku tetap nak pegi gak... tiap2 4 bulan sekali aku mesti g PC Fair ni.. ntah, macam suka pusing2 kat tempat yang banyak gadget nih... minat betul la kiranya nih..kalu ada duit lebih tuh mau banyak benda aku kaut nih... hehehe.. aku g lah ngan 'kawan' aku tu.. ada lah beli beberapa benda... dah penat bersesak2 dalam tuh, kitaorang g klcc..ingat nak tgk wayang ker.. tapi penuh ler... so end up kitaorang g makan jerk.... sambil tukar2 citer... lama tak jumpa beb... hehehe.. dah kenyang, nak balik cam awal lagi... kitaorang ronda2 dalam keta lah... g dari hujung sini ke hujung sana... hahaha.... cam takde keja... tapi syok!

dah abis pusing baru balik umah... tu pun duk kejap jerk, amik baju terus g PGRM... nak lepak sana malam ni... duk ler aku , Dibah & Suhana kat situ... Ash g umah adik dia kat Shah Alam mlm tuh... kitaorang borak lagi... sesekali duk ngan doktor2 nih best gak.. mcm2 citer kuar...dah penat borak, dalam kul 2am kitaorang tido lerr.. ngantuk dah.. aku awal pagi ahad tuh dah nak kena bangun... nak teman sorang lagi member aku g bukit jalil lak... dia ada keja, aku buat2 ler ada keja gak.. hehehe... dalam ati ni tengah pk camner aku nak tempuhi hari ahad ni kat tempat yang penuh ngan manusia... boleh nyanyi lagu 'Rimas' ler nampak gayanya.. hehehe... takper lah.. bagi merasa ler, kalu harapkan aku nak pegi sana sesaja memang takkan la... so bila sebab ada keja, kena lah pegi kan.... yang tu nanti2 la aku citer plak.. sajer nak asing2 kan citer.. tak ler nampak panjang sangat...

0 Buzz In !: