Sunday, August 12, 2007

santai...

tengahari semalam aku balik dari kerja, konon nak kuar... tapi tetiba cam malas... aku drive balik ler... bila dah sampai umah, dapat lah lelap mata kejap... pastu rasa cam dah ada semangat nak kuar balik.. heheh... dah lama rasa tak kuar jenjalan nih.. biasa weekdays perjalanan aku umah - opis - umah.... so kuar ler... aku g bukit bintang jap.. ada ler benda yang nak selesaikan.. call enon, dia dalam keta ngan nenie, g-han & adik... on d way nak gi 1 Utama... mmm... ok gak tuh.. nak join ler... taknak kena tinggal dah ngan xtvt dorang..

jumpa ler kat sana.. follow jer lah dorang jenjalan... aku memang takde motif apa pun.. cuma bosan kat umah jerk.. dorang nih ada ler nk cari baju, cari wedding present, cari itu ini... tapi aku terjebak gak... terbeli selai baju walaupun takde niat.. nasib ler tak mahal benor.. hehehehe.... pusing yang mana sempat jer lah... memang sampai 1 utama tutup ler baru kitaorang gerak daripada situ... hasilnyer memang penuh gak ler jari ngan beg plastik.... hehe....

dah lapar ler plak... so dah pakat nak g makan kat uptown.. tu yang paling dekat pun.... makan2 & borak2.. ramai gak ler orang kat sini.. aku dah lama sangat tak lepak makan kt uptown nih... zaman2 belajar dulu selalu lah gak... kitaorang makan ler western food, kuey tiaw & sotong kangkung.. alhamdulillah, kenyang... dah setel sumer makanan dalam pinggan tuh, time to go home ler.. ngantuk plak rasa mata nih.. hehehe.. biasalah dah kenyang kan... so masing2 bawak haluan, balik umah memasing ler...

0 Buzz In !: