Friday, August 03, 2007

It's Friday! ...

yeah.. yeah.. dah weekends... heheheh... aku cukup suka bila dah sampai ari Jumaat... satu sebab dia penghulu segala hari... dua sebab esok ngan lusa cam bebas berlari... heheh...padahal aku keja sabtu tuh... alah, semangat weekends lain... kan?

bezanya, weekends nih aku pack sikit schedule... takleh nak duk malas2 kat umah minggu nih... sabtu ni pas keja aku ada plan nak g PC fair kat KLCC ngan ehem.. ehem.. [hee.. hee..] pastu nak g tgk wayang kot.. dia baru balik kan... hehehe

ahad lak aku kena ikut & teman sorang sahabat tu g bukit jalil... aku dah boleh bayang tempat tu ramai gila orang tapi apa nak buat... part of keja gak ler.. so, memang takde peluang aku nak berlingkar ahad nih.. hehehe.... takper, weekend satu lagi aku sambung xtvt berlingkar aku.. hahahah

0 Buzz In !: