Friday, August 10, 2007

nak terbang ker?? ....

hehehe... aku kalu tgk keta2 yang pasang benda alah nih, memang aku sengih sensorang... apa orang panggil erk? ntah, aku memang tak expert dalam bidang aksessori keta nih... tapi aku rasa bukan semua keta sesuai pasang benda nih...

semalam on d way aku balik umah, aku terserempak ngan keta yang ada benda nih.. dari dulu kalu aku ngan enon terjumpa ngan keta yang ada benda ni kat tgh jalan, kitaorang selalu tunggu kot2 keta yang ada ni nak terbang ker tak.... tapi tak gak terbang2 pun... buruk ler... tak sesuai ngan keta dia... kalu keta yang jenis sporty elok ler gak kot.. tapi walau camner pun aku memang tak berkenan... dah macam para-para kat dinding lak... heheheh.... lagipun nak laju mana pun bwk keta kt KL nih... tak sempat nak pecut, dah terlekat kat traffic jam...

tapi aku ingat tuan punya keta nih boleh manfaat kan benda ni sempena bulan kemerdekaan nih.. bleh wat tempat gantung bendera.. yang saiz besar pun takde masalah.. kan?

0 Buzz In !: