Monday, July 09, 2007

"Full House"


beberapa minggu lepas, masa aku duk 'bertapa' tu kan, aku kemas2 lah kotak yang simpan barang2 lama.. barang2 yang dari zaman aku tak sekolah lagi... hehehe

aku terjumpa ler magazine 'TELESKOP' yang TV3 kuarkan tuh... ternampak gambar sitcom "FULL HOUSE" - yang kembar Olsen tu berlakon... rindu lak kat citer tuh... aku dulu memang tak pernah miss citer tuh... dari Olsens tu baby sampai ler dia dah boleh berlari+bercakap.... korang ingat tak citer nih? my faveret!! skang aku betul2 rindu nak tgk balik nih... nak kena bagitau ASTRO suruh tunjuk citer nih, lagi bagus daripada duk ulang benda yang sama jer kan...

so aku pun mulakan pencarian aku dalam internet... ada dorang jual box set DVD citer nih, tapi takde kat sini ler... aku nak beli lerr... ingat nak kena kirim kat kengkawan yang duk overseas... ke nak kena cari kawan yang keja dia stewardess? ...mmm... yang penting akan aku dapatkan gak DVD citer ni.. tambah & buat koleksi citer faveret aku.... stakat nih yang complete whole season citer F.R.I.E.N.D.S jer lah...

0 Buzz In !: