Friday, July 13, 2007

birthday......


aku dari last weekend nak citer apa xtvt yang aku buat last week tapi idea macam tak kuar... tapi sebab nak curik gak slot nih sebelum masuk citer terbaru, aku tulis dulu lah sikit... bila ada idea lain, aku add lagi..dan lagi..dan lagi..... hehehe

ari sabtu lepas member aku wat bday party anak dia merangkap 'anak' aku gak ler... anak angkat lah... kira cam aku godmother kata orang putih..... heheh... penat tul nak buat persiapan, tu baru 2nd bday...kalu majlis tunang ker, kawin ker lagi havoc kot.... al kisah, member aku ni bagilah theme kaler untuk party ni - purple, tapi bday girl ngan family bday girl pun takde baju kaler purple nih... baru nak mencari.. biasalah, kalu kita cari kaler tuh, memang susah ler nak dapat kat kedai... cuba kalu tak cari... bersepah depan mata.... eeeee...

memandangkan memasing bz, aku pun temankan member aku cari baju dari ari khamis... semua belah malam time semua kedai dah nak tutup.... pegi yang mana sempat jer lah... khamis tak berjaya, ari jumaat baju bday girl ngan mama dia dapat dah.... nasib baik ada kedai tak tutup lagi kul 10 kat area bukit bintang tuh.... ari sabtu, pagi sempat lagi pusing shopping complex nih... majlis belah petang... finally jumpa, balik umah... aku nyer tak jumpa2 gak nih sampailah sejam setengah sebelum majlis start... kang masuk majlis tak ikut konsep, kena halau la plak kan...

so sampai masa, aku tolong ler hias2 apa yang patut..yang lain serahkan jer kat kakak yang keja kt McD tuh..dah buat tempat dia kan... hehehe... ok lah..majlis berjalan ngan lancar... ramai gak datang yang kebanyakan nya family ngan kawan2 rapat member aku tu lah.... enon pun ada gak... hehehe.... duk lah aku kat situ dari kul 2 sampai 6 petang... kira dari tempat tu takde orang, sampai lah orang2 tu dah balik.... well, biasa lah kan... ala2 tuan umah.. hehehe... seronok aku tgk bday party nih...masa aku kecik dulu takde wat camni, takde dapat hadiah banyak2.... sian aku.... sempat lagi ke nak wat besar2 an macam nih? hahahaha

malam tu aku flat... hehehe...macam lah aku yang celebrate kan... hehehe... takper lah, buat2 macam kita punya lah kan....

0 Buzz In !: