Thursday, July 26, 2007

d'oh! ....

ulp!! aku dah bukak laptop nih, konon nak bercerita lagi tapi...... BLANK!! takde idea langsung nih... padahal rasanya macam ada benda yang nak tulis dalam nih..... naper erk? dah dekat sejam duk ngadap laptop nih... tapi takde gak idea kuar... so kesimpulannya takleh nak update apa2 ler malam nih... eeee... nak kena prepare gambar2 dulu kot....

ahhh... tido lah cam nih.. esok2 sambung... takpun tulat tulit ker... ish.. ish..

4 Buzz In !:

silent_reader said...

biasanya blogger yang nak tulis tapi macam blank tu, sebab dia rasa dirinya diperhatikan. bercakap melalui pengalaman hehehehe is it because of me yang tetiba muncul as not really a silent reader? cehwah perasan jap aku

just be yourself dan just write what you want to write. imho, walau apa pun seorang blogger tu tulis, tetap menarik sebab secara tak langsung orang cam aku ni leh be into your life, walaupun secara zahiriahnya mungkin kita tak rapat sangat ^__^

WaNz said...

taked rasa camtu pun.. juz rasanya kalu nak post kena ada timing dia kot.. timing cantik, aahh... boleh posting samapi 4-5 skali gus... maybe semalam penat keja tu terbawak ke umah.. aku rest dulu..pastu nanti kita sambung lagi yerk... tgh prepare gambar2...

silent_reader said...

wuWuwuWu aku ferasan =____=

WaNz said...

aku lupa nak tulis tadi, errr... kalu aku rasa cam blank sebab diperhatikan.. aku takkan bukak blog dari awal.. tulis diari jer lah.. kan? ehehehehehehehe

jgn maraa aaa...