Friday, May 02, 2008

Yeah! It's Friday!...

Aku suka ari nih... walaupun esok aku still kena pegi keja lagi, tapi aku suka ari Jumaat... kalu keja ngan gomen lagi ler best kan? hehehehe.... sebenarnya pagi tadi skit punya susah nak bangun.. mana tak nyer, celik mata sebab alarm bunyik, kat luar tu gelap cam baru pukul 7 pagi.... hujan rupanyer.. best nyer kalu boleh teruskan operasi tido aku masa tu.. ish ish ish... apa kata aku sambung jer cuti sampai Monday? hehehehe

tapi aku bangun gak ler... gi keja.. check & wat itu ini... ada ler
termasuk satu blog yang memang aku regular jenguk ler... aduii.. tetiba rasa cam nak makan nasi kandar kat Penang... choice of lauk yang mamat tu amik memang wat ko rasa nak makan nasi kandar although aku tak baper suka sangat.. i mean, boleh ler makan tapi bukan top priority ler... [apa makanan yang aku tak suka? hehehe]... mmm... Enon, ko suka tak makan NK nih? jom? hahahaha... dapat jamah sikit jadi ler... kalu dapat makan macam yang Penang tu lagi best... kita nak kena gi Penang ker camnih erk? hahaha.... takper, aku bagi discount, kat tepi panggung Colesium tu ada kedai NK best.. reasonable gak ler... one day kay? sebab ko pun suka makan, dats y i ajak u.. tapi kalu yang lain suka makan gak, jangan lupa ajak aku... aku tolak udang [ni sebab aku allergy, kalu tak bedal gak] ngan makanan haram jerk... hehehehehe
.

0 Buzz In !: