Saturday, May 10, 2008

Au revoir, Ogy! ...

Memandangkan hari ni Ogy & Ijad + Hani dah nak berangkat ke Sabah, aku wat posting ni khas untuk dia & family... Flight dia kul 12 pm kat KLIA Pilot ... 2-3 jam pastu sah ler Ogy sekeluarga jadi orang Sabah untuk 2 tahun [itu yang dia bagitau dalam msg, kalu dia tipu, aku pun tipu ler.. hehehe]... nak wat camner, kena ler ikut suami tercinta posting kat sana... takkan nak tinggalkan Ijad sensorang kat sana lak kan? tapi 2 tahun tu kejap jer, sedar2 awak dah nak pindah balik KL lak... kan?...

Ogy, Hani & Ijad.. yang baby ngan handsome boy tu anak Hele...

Aku nak mintak maaf ler kat Ogy sebab tak sempat nak jumpa & makan2 sebelum dia nak gi sana ni... timing tak kena ler... tapi takper lah, at least kita sempat gak jumpa masa makan ngan Enon kat Bukit Cheras tu kan? Takper, lepas nih kita jumpa online jugak.. macam biasa2 tuh... tu ler untung nyer ada teknologi canggih zaman sekarang.. duk jauh pun rasa cam dekat jerk... hehehe...

So, semoga awak happy kat sana... maybe gaya hidup & menu makanan beza skit ler ngan kita kat Semenanjung nih [aku penah rasa macam ni masa memula masuk UNIMAS dulu ok!] tapi Insyaallah korang boleh adapt nyer lah... lebih kurang cam kat Kuching gak kot... hehehe... adik aku pun kat KK tu gak and so far dia happy kat sana... at least kalu kitaorang tersesat kat Sabah tu dah ada tempat nak berteduh [konfiden nih bleh tumpang umah Ogy... hehehe].... rajin2 ler antar berita n rajin2 ler hapdet blog awak yang dah agak bersawang tuh... at least tau ler apa citer awak kat sana.... kalu awak pulak yang rasa rindu kat kitaorang yang sweet2 belaka nih, jenguk2 ler blog memasing... gerenti macam2 citer ko bleh tau.. silap2 kalu ada berita terkini awak yang tau dulu daripada Mala [erkk... naper nama Mala yang boleh sesat dalam ini cerita yer? mmmm]... hehehehehe...

take care korang... kot2 balik bercuti kat sini bagitau ler.. mana tau ada rezeki boleh jumpa kan... so long & farewell!! Bye Bye
.

2 Buzz In !:

Rozie... said...

Fuhhh....terasa akula org yg paling glamer jap....heheheh...anyway..thx a lot wan..ni buat penhetahuan awak..owg dah sampai KK ni..mang betul la..rasanye mcm memula kite sampai kuching dulu..mknnye sume nye indah nama dari rasa...hmm...sat2 g kalau x penat nak hapdet blog...anyway....trima kaseh byk2 wat entry khas utk owg ni....lenkali wat la lagi...ehhehehe..by the way...HaPPy Besday...welkem to the club of 30's...hahahahha...

WaNz said...

hehehe... no sweat!! aku tunggu citer2 ko dari KK tuh... ;-)

Thanks for d bday wish... tak sangka aku dah join kelab korang... hehehehe