Saturday, May 10, 2008

No more 20's...

Erkk... sampai jugak akhir nyer... hari ni adalah hari terakhir aku dalam kategori 2-series.... pasni aku nak kena biasa2 kan lidah ni sebut 3-series kalu ada orang tanya pasal age... eh, yer ker? aku cam tak caya jerk.. kalu tgk kan pada fizikal nih, orang still duk teka aku ni paling kuat pun 26 tahun... heheheh... naper? tak percaya ker? bukan aku yang cakap, orang2 keliling yang teka camtu.. aku angguk jer lah.. tak sampai ati nak bagitau yang tekaan dorang tu salah... hehehehe....

aku nak masuk 3-series?? mmmm.... macam tak layak jer lagi.. takper lah... aku kekal kan gak 2-series kat umur aku, tapi angka tambahan kat tang bulan tu banyak skit ler... ok ler kan? senang nak jawab apa... "umur u baper ?" "baru 25 tahun.... 60 bulan!"
kah! kah! kah! kah!!! ok la kan jawapan sincere camtu??
.

1 Buzz In !:

enonz said...

sememangnya ko sangat-sangat layak menduduki takhta 3 series.

huhu

welcome to the club my fren.....^_^