Saturday, March 01, 2008

One In A Million 2...

Nak kata aku follow sangat program nih, tak ler fanatik... tengok2 gitu jer lah.. kira tau ler camner sora masing2 walau pun taktau nama... so bila dah taktau nama, secara automatik nyer aku takde nak ngundi sesapa ler kan... kalu undi pun, nanti yang menang tu bukannya nak bagi skit habuan yang dia menang tu pun... [hahahaha... ni ayat jeles sebenarnya sebab yang menang terus jadi kaya...] Famous 1

tapi since malam nih dah Finale, tengok jerk lah kan... tau gak ler sapa top 3... Sarah dah terkuar awal rancangan, yang tinggal 2 orang nih jerk, Shila & Ayu.... and yang menang AYU... wahh.. orang sabah ini dah menang RM 1 Juta tuh... terus jadi OKB malam nih... 1 juta... banyak sangat tuh.. sedangkan RM10K pun aku dah rasa banyak, ni kan plak 1 000 000.... sora dia ok, penampilan dia kurang... and tak mustahil gak pas dia menang nih terus tenggelam, cam Suki tuh... Faizal Tahir as runner-up lagi menyerlah, sampai ler kes yang dia bukak baju tuh.. so kena senyap wat sementara waktu ler.... tapi kalu aku ler kan, dah dapat duit tuh, kalu tenggelam pun tarak hal ler, duit dah dapat... kalu timbul, Alhamdulillah... Bonus ler kan... tapi kali ni dorang tgk bakat berbanding ngan rupa... mmm... menarik ler... tapi yang penting, Ayu tu dah jadi orang kaya malam nih... eeeee... duit.. duit... aku skang dah ler memang mata duitan Money 1 ... heheheh... dah tertulis ni rezeki dia kan... walaupun penampilan yang agak kurang feminin tuh, tapi still dia berjaya pikat rakyat Malaysia untuk terus undi dia dan seterusnya menjadikan dia kaya.. kaya... kaya!!!! hahahahahaha.....
.

2 Buzz In !:

green apple said...

ayu tu menang ke? sangat la aku tak follow.

biasa la mesian market, tak cun tak jalan. kalau cun, sengau pun okkkk.

WaNz said...

a ah.. Ayu sabahan tu menang.. ok ler ... rezeki dia... merasa ler pegang duit sendiri... hehehe... tapi minah tu sempoi betul cara dia bercakap.. kelakar pun ada gak