Friday, March 07, 2008

Vice Versa? ...

Aku cam banyak citer tapi malas nak hapdet kat sini... boleh ker camtu? hehehehe.... bukan penat apa pun, kengkadang tu memang dah bersemangat sangat2 nak meng'hapdet' blog, internet lak problem.. cipet tul lerr.. lately ni dah makin teruk balik dah line s******x nih... eeee... geram tul lerr... bayar tak penah lambat, tapi servis hampeh.... apa daaa.... dah terbantut blog aku nih.. hahahaha.... In The Garbage

tengahari tadi pas orang balik semayang jumaat, aku pun kuar ler dari opis.. member aku ajak temankan dia gi satu event ni, PC untuk citer baru kat TV3... pegi jer lah kan, luas skit pemandangan aku [skali skala lepak luar opis kan.. hehe].... pegi ler kitaorang kat 'The Apartment' kat The Curve... patut start kul 3pm tapi biasa ler timing orang Mesia ni kan... mesti lewat paling skit pun setengah jam... hahahaha... so back to d scene, sesambil tunggu start majlis aku lepak2 ler kat situ... borak2 ngan few ppl yang aku kenal & lama tak jumpa... dalam kul 3.45pm baru ler majlis start... sebenarnya juz nak introduce citer 'Vice Versa', Aziz M. Osman as d director, producer & actor... perghh, banyak title nih... citer terbitan company dia ngan x-wife... citer pasal 3 pompuan & 3 lelaki... start kat TV3 - 18 March ni, kul 11.00 pm... hari Selasa kalu tak silap... tadi sumer main casts dia ada ler - Aziz M. Osman, Fahrin Ahmad, Jason Chong, Nur Aliah Lee, Abby Abadi & Umi Aida... ada gak ler pratonton 1st episode citer nih... ada 2 version rupanya... satu versi Woman, satu lagi versi Man... nak tau camner, kena tunggu ler date tu nanti... sama2 kita tengok... tapi aku respek gak ler Aziz & Vee... still boleh sama2 keja although dah divorced... still bleh seat together & gurau senda as friends... kewl siot...

Tapi yang paling best petang tadi adalah acara makan2.. hahaha.. sedap plak tuh foods & drinks dia Buffet .. part ni ler yang paling aku suka dalam satu2 event tuh... Errkk! Alhamdulillah... Italian foods, I like!! hehehe.. dah abis tengok, dah abis makan, dah abis interview & hujan pun dah reda, apa lagi tunggu kan... balik ler... sebelum jalan tambah sesak & get stuck in the bad traffic, mintak diri dulu ler... pas antar member aku balik umah, aku pun gerak gak ler sebab nak gi KL amik roadtax keta mak aku... selamat menempuh traffic jam yang maha dasyat ler kat tengah2 KL on Friday evening... aiyoo!!

Team Melodi duk jalankan tugas interview orang... jeng.. jeng.. ada ler gossip baru tuh... hehehe... serba boleh team nih, dorang ler interview, dorang gak ler yg pegang kamera & dorang gak ler yang korek citer2 panas... Layannn!!


Pelakon utama citer 'Vice Versa' duk posing depan sumer cameraman yang ada kat PC tuh... amik gambar bang, jangan tak amik...


Aku suka tgk dorang nih, although dah takde hubungan laki bini tapi still bleh baik... boleh gurau2 sama gik... kewl!! macam ni ler baru aman dunia kan...


Jangan lupa erk tengok citer ni - 'Vice Versa' @ TV3, starting 18hb ni, every Tuesday 11pm.... promote nih.. hehehehe...

ni aku link kan apa yang salah sorang wartawan tulis pasal citer nih... sesaja aku nak kasi up kan citer nih... Budiey's view on Vice Versa. & another view from him..


.

0 Buzz In !: