Monday, March 31, 2008

Ada lagi yang rosak!...

Alalalalalala!! ni nama nyer tensi Pouty ... hahaha... aku ingat dah lega ler sebab keta aku dah wat 'operation' bulan lepas rupa nyer ada lagi sakit demam dia.... ish.. ish... kali ni aircond lak... dah ler cuaca semenjak 2 menjak ni memang panas to d max kan, time ni ler dia wat perangai... panas ok Boiling Hot ... aku dalam keta cam rasa duk dalam sauna jerk.. ni yang rasa nak bukak baju jerk.. tapi kang takut eksiden lak sebab orang keliling terkejut tgk badan i yang ala2 model tak cukup makan nih.. hahahaha....

aku dah gi check, kot2 gas dah abis ker... tapi still ada lagi... dorang suspect valve sumbat kot... aiyayayaii..... mau kasi service itu ini makan ratus gak ler... kena catu lagi ler bulan depan nih.. hahahahahaha... sakit.. sakit... sakit....
.

0 Buzz In !: