Sunday, March 16, 2008

My car... my lurvely car...

Yeah.. yeah.. I'm happy... sebab dah dapat balik sebelah 'kaki' aku... apa lagi, keta kembara kesayangan ler Truck .... walaupun keta tu dah wat aku kurang lagi duit dalam simpanan tapi tak kisah ler.. janji aku dah dapat balik 'sayang' aku tu, lepas dah masuk 'ICU' 3 hari Beating Heart .... hehehehehe

tu jer nak bagi tau.. aku dah kembali ligat & takyah pinjam keta orang or jalan kaki lagik.... yea.. yea... Bounce
.

0 Buzz In !: