Saturday, September 29, 2007

sesi bukak posa lagi...

Yeeaahhhh... aku nak citer skit pasal sesi bukak posa ari Khamis lepas ngan ahli2 lembaga pengarah... sapa lagi kalu tak aku, Enon, G-han & Nenie... ni memang last minute nyer plan gak... pagi Khamis tuh adalah sorang tuh duk call sumer ahli [kecuali aku! naper aku yg call dia, bukan dia yg call aku??] ajak berbuka sama petang nih... memandangkan memang sumer orang tetiba lak rasa tensen minggu nih kan, so terus jadi nih... abis keja, aku terus ler ke lokasi perjumpaan.. tak jauh pun, kat Tesco Ampang tu jerk.... Plan nak buka kat Kluang Station [hehehe... hasil sebutan aku dalam post terdahulu!] Org yg ngajak ni memang dah sampai dulu... memang efficient betul lah.... pas aku sampai, tggu G-han jap... pastu kitaorang sesama naik satu keta g Desa Pandan jap... sajer nak melawat Pasar Ramadhan kat sana... sebenarnya cam konpius gak nih, nak berbuka kat kedai makan tp tetap gi pasar ramadhan... he! he! he! sekali sekala kan nk bersedekah kat peniaga2 tuh... halalkan jer lah... beli ler murtabak sebiji, popiah sorang seketul & onde2 singgit...

back to Tesco, Nenie dah sampai & dah book meja pun kat sana... macam terancang baik jerk perjalanan citer petang nih... hehehe... masing2 tau apa nak wat... nama pun ahli lembaga pengarah kan? masuk Kluang Station, order apa yg patut... pastu borak2 sambil tunggu waktu berbuka... ada jer topik perbualan... makanan sampai, dah masuk waktu berbuka, apa lagi.... makan ler.... ada yg dah tak sabar2 nak baca doa berbuka tuh... hehehe.... apa jenis makanan kitaorang order, rasanya boleh ler jenguk kat blog g-han ngan blog enon... complete gambar dah kat situ... heheeh.... wat short cut nih.. jgn mara aa g-han.... kang aku sambung apa aktiviti pas berbuka lak kat Tesco tuh.... to be continued.....

gambar kat sebelah ni ihsan Kluang Station, tiap2 meja dia bagi kurma ngan air sirap segelas [gelas dia sama saiz ngan 1 cawan sebenarnya...] patut ler perut aku sebu... byk minum air sebelum makan... hehehehe...[nak gak salahkan benda lain jadi punca... hehehehe]

3 Buzz In !:

g_han said...

aku tak marah la wan... lgpun mmg dah ada link ke blog aku kan... click mana2 pun sama jer... bak kata mekanik ktorg 2X5=7... kan enon kan.... ehehehe

WaNz said...

hahahaa.. yeah.. tu semangat setiakawan... tolong menolong.. hahahahah

d.o.o.g.i.e said...

aku pon.. tak marah jugak.. hehe.. tolong bace jek!!