Sunday, September 30, 2007

Andai Ku Tahu...

aku tau skang heboh orang duk kata kita as Malaysian terlampau agungkan lagu2 Indon... aku pun suka gak lagu Indon tapi lagu Malaysia aku tak penah lupa... banyak gak lagu2 kita yang best2, cuma radio jer tak mainkan.... dorang duk pilih lagu yang sama jerk.. bosan ler kita as pendengar kan.... aku pun kalu nak certain lagu kena usaha cari sendiri sebab radio tak main... hehehe...

sebenarnya bukan apa, saja bukak topik nih sebab wat masa skang, lagu ni antara yang jadi faveret aku... aku tau ni lagu Indon tapi tak salah ler kan sebab lagu dia best... Nanti aku share lagi lagu2 kita sendiri yang aku suka... lagu2 yang kenkadang memang susah nak dengar kat radio... agaknya dalam masa 3 bulan aku baru dengar 2 kali jerk... tu pun antara kul 2am - 5am.. sapa nak dengar time tuh? sekali sekala boleh ler... selalunya baik aku tido kan... hehehe...

ni salah satu lagu yang aku suka skang.... sajer nak share kat sini.... Lagu 'Andai Ku Tahu' by Ungu... yeah.. yeah.. I know it's Indon's band tapi aku suka, nak wat camner.... suka lagu jerk... macam mana rupa ahli kumpulan Ungu ni memang aku taktau...

Andai ku tahu
Kapan tiba ajalku
Ku akan memohon
Tuhan tolong panjangkan umurku

Andai ku tahu
Kapan tiba masaku
Ku akan memohon
Tuhan jangan Kau ambil nyawaku

Aku takut
Akan semua dosa-dosaku
Aku takut
Dosa yang terus membayangiku

Andai ku tahu
MalaikatMu kan menjemputku
Izinkan aku
Mengucap kata taubat padaMu..

Ampuni aku
Dari segala dosa-dosaku
Ampuni aku
Menangis ku bertaubat padaMu

Aku manusia
Yang takut neraka
Namun aku juga
Tak pantas di surga

Andai ku tahu
Kapan tiba ajalku
Izinkan aku
Mengucap kata taubat padaMu

Ampuni aku
Dari segala dosa-dosaku
Ampuni aku
Menangis ku bertaubat padaMu

1 Buzz In !:

enonz said...

aminnnnn

insaf gue...

er bisa nggak kasi lagu ini sama saya???

tima kaseyyyyyyyyyyyyyyy!!!


wakakakakkaka