Monday, February 25, 2008

Rasa nak baling jerk...

aku taktau nak sedih ker, nak marah ker.... tapi bila dah campur tolak bahagi darab, memang dua feeling tu ler yang aku rasa skang....

alkisah, pc aku kat opis corrupted... yang sedih pilu nyer, aku tak sempat nak wat back-up.... akibatnyer, innalillah ler ler sumer benda2 yang ada dalam tu... dah cuba retrieve tapi memang paras kritikal nyer corrupted... dah banyak kali aku bagitau boss mintak beli external HD.. at least aku save sumer yang penting2 dalam xternal HD ler.. tapi takde gak respon... skang yang susah aku sebab kena wat balik sumer2 yang aku penah wat dulu... huk! huk! huk! so leceh one.......

silap aku gak ler sebab ari tu padahal dah terdetik dalam ati nak wat back-up dalam CD jer tapi tak sempat... esok nyer aku nak wat dah corrupt... so skang, aku akan bz kat opis.. memenuhi masa lapang! yeeeaaaahhhh!!!!!! Bang Your Head

aku ada rasa nak wat camni gak sebenarnya... hehehehe... nasib baik orang punya ...
.

0 Buzz In !: