Thursday, February 28, 2008

Front page? ...

Pagi tadi sampai opis, ternampak ler paper Harian Metro atas meja... kelakar ler front page hari nih... Cat 10
I mean, citer ni boleh jadi tajuk utama suratkhabar negara?? OMG... apa yang penting sangat berita nih.. Fine, boleh kalu nak bagitau seluruh rakyat Malaysia yang kucing kena kidnap tapi is it appropriate ke nak letak kat muka depan? letak belah dalam ok ler... it's considered part of the daily news... kelakar siot... dah takde citer lain ker yang lebih sesuai nak letak kat depan nih wahai wartawan & pengarang HM? ish.. ish.. ish... aku ingat esok lusa kang ada plak letak poster gambar kucing Fasha ni ngan wording 'Di Mana Kucing Kesayangan Fasha?' ... kalu ada camni memang aku ingat sumer wartawan bahagian berita am letak jawatan ler.. tak pun pakat masuk bahagian hiburan sebab citer artis lagi penting ok.. hahahaha... aku tumpang simpati ilang kucing but at the same time kelakar sebab actually banyak lagi berita2 penting yang lebih afdal nak letak kat front page nih..
.

4 Buzz In !:

enonz said...

seriously. we are lack of good reporter. all we have now is a dummy one.

bongoks tak hengat!!!!

WaNz said...

ada lagi citer kucing fofular nih dalam papaer 29Feb2008, nasib tak wat muka depan gak... dah dapat balik, penculik kucing ni tetiba insaf sebab dah kuar paper... hahahaha.... lurus bendul betul ler...

naper penulik Sharlinie taknak rasa insaf camni erk??

Anonymous said...

...please where can I buy a unicorn?

Anonymous said...

A mio parere, si fanno errori. Dobbiamo discutere. Scrivere a me in PM, parlare. [url=http://lacasadicavour.com/eriacta/ ]generico viagra [/url]Congratulazioni, ciГІ che un grande messaggio. generico viagra Non vi ГЁ alcuna necessitГ  di provare tutto