Tuesday, September 16, 2008

Terliur ler plak...

Ahak.. ahak.. dah macam zaman bebudak dulu plak... bukan apa, last week aku ada jumpa client kat Bangsar... tepi McD tu.. so since ramai sangat orang kat dalam butik dia, aku lepak ler tepi McD tu.. boleh lak aku tetiba rasa cam dah lama giler tak makan McD nih? tetiba rasa sedap giler lak.. hehehehe... kalu dulu zaman bebudak ok ler kan. tengok apa jenis makanan pun terliur.... ni dah lebih suku abad pun ada rasa camtu gak tengah2 bulan posa nih? hahahaha... aku penat kot masa tuh...

Pastu time balik, aku naik LRT [boleh dikatakan main transport aku skang]... ada lak gambar menu McD kat belah dalam train.. boleh beli iklan dalam ni plak... time tu cam rasa nak bukak posa kat McD jerk.. kah kah kah... giler ler.. aku kelakar sebab dah lama aku tak rasa cam terliur tgk foods masa tengah2 posa nih.... sah, mmg aku penat time tuh.... hehehehe...

errr... sapa nak teman aku berbuka ngan McD erk?
.

0 Buzz In !: