Sunday, January 20, 2008

Hate this time of the year...

Arrgghhhh... it's here again.. it's the time... every year, benda sama akan jadi... nak tau apa? jeng.. jeng... apa lagi... Thaipusam lerr.... umah aku kat area Selayang.. tiap kali sampai jerk date Thaipusam nih, aku dah risau pasal trafik.. sakit kepala pun yer gak sebab jalan sekitar mesti tutup... pastu jem dia memang dah start dari umah aku... pastu aku memang kena lalu kawasan batu caves tuh kalu nak gi opis... kesimpulannya, aku memang akan terlekat dalam jem tuh... arrrhhhh....

Pagi tadi aku ada keja skit, nak kena gi opis... time aku lalu MRR2 tu, dah nampak keta penuh parking kat tepi jalan tuh... eeeee.... terus aku teringat 23hb nih hari dia... memang gerenti seminggu nih aku akan sampai lambat skit ler kat opis.. hehehehe

4 Buzz In !:

enonz said...

aku slalu konpius hari wesak ngan thaipusam...ape bezanya eh???

WaNz said...

wesak untuk agama buddha... thaipusam untuk agama hindu...

enonz said...

ooooooooooOOOOooooooo
how come dunno?

hahahhahha

WaNz said...

mmm.. i donno lerr.. dulu kat sekolah ko belajar ikut cylibus lain kot... hehehehe