Tuesday, January 15, 2008

Gi umah Macita...

Petang semalam Enon call, ajak gi umah Macita a.k.a Cheq belah malam nyer... aku ok jerk.. lagi pun memang nak jumpa Enon pun, nak transfer gegambar yang beratus2 tuh amik last weekends...

Kat umah Cheq, kitaorang tak layan dah tuan umah, layan anak2 tuan umah jer lah... cam lama nyer tak jumpa bebudak nih... susah betul nak bagi Hana senyum... dia boleh senyum kalu kak long dia, Husna ni agah dia.. orang lain bolayan... hehehehe.... sama kan Husna ngan Hana? satu acuan betul lah... beza 11 bulan jerk dua orang budak kecik nih... hehehehe.... [Remarks: 'Ibu' bebudak nih kata beza Husna & Hana ni 13 bulan.. bukan 11 bulan erk...mekasih... hehehehee]








tetap tak senyum si Hana nih.. Husna jerk duk posing sambil senyum... hehehe


sikit lagi.. dia dah mula nak ukir senyum tapi still control..


akhir nyer Hana senyum gak.. yang penting aku yang agah dia kay... hehehehehaha

gambar anak2 jer lah aku letak.. gambar parents Husna & Hana takleh letak sebab 18SX... si 'Ibu' nyer lah.. 'Ayah' dia ok, tapi since gambar 'Ibu' takde, takleh ler letak gambar 'Ayah' dia gak.. baru adil, kan? hehehehehe [aku memang taknak letak gambar Cheq pun, eee.. rugi ler gambar Own pun takleh letak.. hahahahaha] jangan marah Cheq... nanti kita kuar2, kita amik gambar lagi, pastu bleh post kat sini erk.....
.

4 Buzz In !:

cheq said...

pembetulan cik wan..
beza anak aku ialah "13 bulan".. wah wah wah.. memandai je ko letak 11 bulan..

WaNz said...

ooo.. yer ker? hehehe.. alaa... 2 bulan jer beza

cheq said...

nasib baik pantas wat correction..

Sybil said...

You write very well.