Wednesday, November 21, 2007

Bz cam tak jejak tanah...

Alllooo...... aku tau dah lama aku tak hapdet blog nih... bukan sengaja tapi tak sempat.... start dari ari Isnin minggu lepas lagi, aku di bebani ngan banyak sangat keja... keja tetap, keja part time, keja tak berapa nak tetap... sumer ada lerrr...... hari2 balik keja kalu belum kul 9pm memang tak sah ler... ada beberapa benda nak kena setel dalam masa yang amat singkat.. so masa kat opis pun aku sempat baca sekali lalu jerk apa yang ada kat blog2 kengkawan nih... nak lebih2 tak dan lerrr.... last weekend aku dapat tido 3 jam jerk... nak tercabut dah rasa nyer anak mata aku nih....aku ada wat part time ngan x-boss aku, ada event kat KLCC Convex, 2 hari turut2 tanpa henti..... Isnin masuk keja [yang ni keja tetap lerr...] sampai kul 2-3 pagi... hasil nyer, aku dah demam dari malam tadi membawak ke hari nih.... pening seh.... dalam paler otak nih ingat nak balik umah jerk, nak temankan katil aku kat bilik tuh... dah lama tak tido sama.... hehehehe.....

nanti bila aku dah stabil balik aku hapdet kay... banyak citer... ramai yang aku jumpa... ada best ngan tak best.. nanti aku citer... aku nak gi.. eh, aku nak gi mana erk??

2 Buzz In !:

green apple said...

ko kena kuatkan semangat wanz!
walaupun kita dalam keadaan tenat, kita mesti hapdet blog kita.
kita ada misi wanz!!

WaNz said...

yeah.. aku tetiba ada semangat bila baca komen epal hijau nih... hehehe... tapi malam tadi aku dah semangat, server streamyx kat umah akulak wat hal.. down pulok!! eeeeeee