Tuesday, July 29, 2008

Countdown... 3.. 2.. 1..!

Tu dia... Sedar tak sedar dah masuk last week of July... cepat nyer masa berlalu erk... banyak citer yang aku nak update kat sini sebenarnya tapi tu lah, memandangkan aku dah takde access internet kat umah, terhad skit ler masa nak online nih... nak wat time keja, tak feel plak... ni pun aku wat2 jer feel sendiri, kena update gak skit walaupun kat opis.... hahahaha.... sabar yer.. aku akan cuba gakcari masa terluang untuk aku lepak kat mana2 cafe yang ada wifi nih, at least bergerak gak ler blog aku ni ngan citer2 terkini.... Tunggguuu......

Cakap pasal nak masuk bulan Ogos nih, makin dekat ler debaran Cik Aini aka Enon kita nak melangkah ke alam baru... wah! wah! wah! Dah nak jadi bini orang kawan aku yang sorang nih... lagi 3 hari jerk... pastu harap maklum, bahawasanya cik Aini kita dah takleh nak kuar sewenang2nya mengikut kengkawan dia yang bujang nih bersosial... dah ada limit ler... Weekends takleh kacau dah.... kan? hehehe

Aku happy untuk dia, tapi at the same time aku sedih gak.. ntah, sumer perasaan campur gaul dah nih... hopefully bakal suami cik Aini kita nih akan redha dan pasrah menerima kehadiran kengkawan dia yang agak2 gila skit ni.... hahahaha.... kali ni memang suprise ler sebab takde lagi kengkawan Cik Aini yang pernah bertemu ngan bakal perantin lelaki nih, orang jauh kan... kira kalu Enon nak balik kampung mentua kena guna passport... mmg hari nikah nanti ler baru dapat tengok.. takper, yang mana tak dapat nak hadirkan diri tuh, aku akan post mana gambar yang ada untuk tatapan umum.... macam glamer jer nih... ucapan untuk perantin nih nanti2 ler aku post...
.

1 Buzz In !:

.cheq. said...

Dia hendaklah pasrah sebagaimana pasrah dan redhanya OWN terima korang bila dia kawen ngan aku..