Friday, July 23, 2010

Xleh tahan godaan...

Tiap2 petang TV kat umah aku akan terpasang siaran "The Biggest Loser Australia"... Hehehehe... mak aku layan program ni... saja2 tgk kan... so satu ari tu adalah satu challenge dorang kena tahan godaan makanan.. tgk sapa yg blh kawal nafsu n sapa x.... ada sorang participant tu sudah telan 2 cokelat MARS sekaligus sbb nak menang imuniti konon nyer.... aku yg tgk ni pun blh tergoda gak.. apa kes?? dorang makan fries aku cam ok jer, minum milk shake aku ok lagi.. tp tang makan cokelat tu tetiba aku rasa cam nak sangat MARS bar tuh... adui laa... rosak rosak.....

hasil nyer, the next day time lunch hour aku gi kedai yg terdekat ngan opis aku n beli MARS... nikmat jer rasa... hehehehehehehe.... sedap lah... nak? beli lah.. :-)

0 Buzz In !: