Tuesday, July 20, 2010

Padan Muka...

Ni nak citer hal pagi tadi.... Adalah barang2 opis aku dalam keta so sebelum parking keta kt tempat yg sepatutnya, aku dropkan ler barang2 tu kat lobby opis... pastu siap park & naik opis nak amik troli kan.. byk tuh kalu nak carry.... kuar jer dari lif, dengan senang ati aku tolak troli g lobby tu lah.... tetiba ada sorang lady guard ni panggil... Dia kata kalu nak unload barang kena guna pintu belakang, takleh kat depan nih... aku pun dengan sopan santun bagitau ler nak amik barang kat tepi ni jer, since dah wat turun tadi kan... dia tetap ngan pendirian dia kena amik barang kat belakang.... nak amik kat blkg camner klu brg aku dah ada kat depan tuh? nak aku angkat g pintu blakang baru blh guna troli ka? ada dekat seminit bertekak sebab dia kat belakang, tak tgk pun mana sebenarnya brg2 aku kat mana... last2 aku panggil dia, suh dia tolong aku angkat since dah kena tinggal troli kan.. dia ngan muka blur datang, pastu aku biarkan ler dia angkat kotak yg paling berat compared ngan satu beg yang agak ringan skit.. muuaaahhhaaa hahahahahahaha... muka dia mmg blur siot.. cam terpinga2 sebab kena angkat barang... kan, sapa suh bising.... pastu baru dia diam....

pas dah antar barang2 naik atas, aku turun balik sejam pastu nak g beli air kat kedai bawah... lady guard tu ada kat post dia, betul2 depan kedai tuh... kali ni dia manis skit ler, senyum & mntk maaf sebab bising kat aku tadi... dia taktau brg2 dah ada kat situ pun... hahahahaha... kan dah tak pasal2 kena wat kerahan tenaga kejap tadi....

0 Buzz In !: