Wednesday, July 21, 2010

Perlu Ker ?? ...

Papehal aku nak gelak dulu... Sebenarnya gelak campur skali ngan geram tapi gelak lebih lah dari geram tuh... HAHAHAHAHAHAHAHAHA.....

Ok dah.. dah abis gelak.... Ni nak citerapa jadi masa aku balik umah semalam... dalam perjalanan ler nih.... mmg dah sedia maklum kan KL ni kalu dalam kul 6pm mmg konpem jem, nak2 plak aku opis aku ni mmg kat tengah2 bandaraya bercahaya ni kan... Nak plak hujan lebat petang semalam, takleh nak cakap ler atas jalan sumer keta mmg slow d mlow lah... Alang2 dah jem giler, aku ikut ler jalan alternatif semalam, konon nak masuk DUKE kat Setapak tu... masa kat roundabout Jln Pahang, aku duk kat lorong tengah... ada ler satu keta kat lorong paling kiri nak mencelah depan aku.. ok lah, aku terpaksa bagi la sebab dia mmg dah masuk lorong walaupun aku ada kat situ... dalam masa yg sama lorong kanan aku free, aku pun masuk ler kanan sebab malas nak himpit ngan keta tu... Laaa.... dia pun nak terus potong kanan gak.. tak pedulik dah ada keta ker xde... Sikit angin ler aku kan... Agak2 ler kot nak mencelah pun, dah masuk satu lorong tu man man ler dulu sblm nak mencelah lagi.... aku pun tekan ler hon sebab xnak dia langgar keta kan.... masa tu tgh berenti gak, aku pandang ler keta biadap tuh..... yang driver dia xde apa pun, pompuan yg duk sebelah dia yang lebih2 kecoh... tengok aku sambil angkat middle finger.... bukan sekali dia angkat, ada ler 3, 4 kali angkat sebab tgk aku takde reaction kat dia... aku nak wat apa? aku gelak jer kot tgk gelagat pompuan tuh.... over la lu minah!!! ingat elok sangat ler angkat jari tengah tuh? Hampeh tol...

Masa tu hujan lebat so x nampak clear sangat muka dorang tu.. aku ingat laki bini kot... tp yg aku nampak pompuan tu pakai tudung light purple ngan baju kurung purple gak sebab nampak ler lengan baju dia masa dia angkat jari tuh kan.... bukak jer lah tudung tu kak oii.... wat penat jer pakai klu perangai cam orang takde akai... dorang naik keta PERSONA SE kaler merah... plate no WSA 4937... sesapa yang kenal tuan punya keta ni, harap maklum... pakaian pompuan yang naik keta ni tak melambangkan keperibadian ok... aku bukan geram sangat2 pun, tp geram skit sebab bukan dia yg drive tp dia yang over terlebih ok.... bodoh piang betul....

0 Buzz In !: