Sunday, June 17, 2007

Huk.. Hukk

Ari ni ingat tak nak tulis pepanjang lerr... baru pas baca blog memember seperjuangan, tetiba rasa sayu... sebab apa?

Sebab aku sekali lagi kena tinggal ngan kengkawan... untuk kali yang ke berapa tah.. tak ingat dah... last2 baca dalam blog jer lah baru tau pegi situ sana sini... takper lah.. actually takde benda pun, tapi kebetulan kot terkena time emosi tak berapa nak stabil... so bila baca pasal tu tengahari tadi macam ter... ntah.. takper..

ingat petang ni nak ilang kan diri jap lah... bawak keta sambil dengar lagu 'Hilang' ngan 'Sembunyi'... gi jer lah mana2...

chow!

0 Buzz In !: